Papalekas pleacă de la șefia Globalworth – Cronica de Business

1. Ioannis Papalekas se retrage din funcția de CEO al Globalworth Group, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală şi de Est, începând cu data de 15 decembrie 2020, iar locul său va fi ocupat de Dimitris Raptis. În februarie, Papalekas a decis să iasă din afacerea Globalworth , pe care a fondat-o în 2013, prin vânzarea acțiunilor pe care le mai deținea în companie miliardarului ceh Radovan Vitek, într-o tranzacție ce depășește €230 milioane. (Profit.ro)

2. Instituția financiară non-bancară indiană Dewan Housing Finance, care a fost naționalizată de banca centrală a Indiei anul trecut, a atras o ofertă de preluare de $5 miliarde din partea firmei de asset management Oaktree Capital. (Bloomberg)

3. Investitorul român Cristian Pandel, proprietarul Memento Group, din care face parte şi agenţia de turism Christian Tour, lansează un un magazin de familie dedicat sănătăţii şi stării de bine, sub brandul Yuga. Primul magazin va fi deschis în cadrul centrului comercial Auchan Titan din Bucureşti, alte patru urmând a fi deschise anul viitor. (News.ro)

4. Operatorul de comunicaţii electronice RCS&RDS a semnat pentru două împrumuturi în valoare totală de €150 milioane pentru refinanţarea unor sume şi pentru cheltuieli de capital şi investiţii. (News.ro)

5. Managerul de investiții în infrastructură I Squared Capital a ajuns la o înțelegere pentru vânzarea platformei de energie regenerabilă Grupo T-Solar celor de la Cubico Sustainable Investments pentru €1,5 miliarde. (Bloomberg)

6. Firmele de investiții Apollo Global Management și Hudson Executive Capital vor prelua cel mai mare operator de ATM-uri din lume, Cardtronics, pentru $2,3 miliarde. (Bloomberg)

7. Peste 36 milioane de americani sunt așteptați să lucreze de acasă până în 2025, o creștere de 87% față de nivelul pre-pandemie, conform unui studiu al platformei de freelancing Upwork. (CNBC)

Ți-ar mai putea plăcea
Rezultate record pentru Apple în trimestrul 4. Google investește $1 miliard într-un operator telecom din India – Cronica de Business
BestJobs, afaceri de €6,5 milioane în 2019 – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău