Paralela 45 vede creştere de 12-15% în 2020 – Cronica de Business

1. Compania ieșeană de ambalaje Exonia va deschide, în luna martie, o fabrică pentru procesarea ambalajelor din hârtie reciclată, investiția ridicându-se la €3 milioane. (Profit.ro)

2. Agenţia de turism Paralela 45 ar putea fuziona cu o firmă de incoming de pe piaţă. Pentru acest an, firma estimează un rulaj în creştere cu 12-15%, de la €70 milioane anul trecut. (News.ro)

3. Visa va achiziționa compania de servicii financiare Plaid pentru $5,3 miliarde. Plaid produce software care permite diferitelor aplicații să se conecteze la conturile utilizatorilor. (CNBC)

4. Producătorul danez de televizoare și echipamente audio de lux Bang & Olufsen a înregistrat o scădere de 31% a vânzărilor în al doilea trimestru financiar. (Reuters)

5. Producătorul de etichete pentru companiile de modă SML Group din Hong Kong ia în considerare o vânzare a businessului și ar putea încasa până la $500 milioane. (Bloomberg)

Bonus:

6. Bucureştiul a atras 76% din cererea de spaţii industriale şi logistice din ţară anul trecut. (Bursa)

7. Austriecii de la Leier au preluat fabrica de cărămizi Siceram din Sighişoara. Siceram are în prezent 250 de angajaţi şi a avut în 2019 afaceri de €22,1 milioane. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Companiile franceze, tranzacții de $45 miliarde în octombrie – Cronica de Business
Sfârșitul Thomas Cook – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău