PayPoint iese din România – Cronica de Business

1. Averile miliardarilor chinezi au crescut în ultimul an cu suma record de $1.500 miliarde, la $4.000 miliarde, susţinute de o serie de oferte publice iniţiale ale unor companii şi de dezvoltarea puternică a sectorului tehnologic. (News.ro)

2. Numărul de utilizatori zilnici ai aplicației Snapchat a crescut cu 18% în al treilea trimestru față de perioada similară din 2019, până la valoarea de 249 de milioane, iar încasările companiei care o deține au avansat cu 52% în aceeași perioadă, până la $679 milioane. (Reuters)

3. Procesatorul britanic de plăți PayPoint a ajuns la un acord privind vânzarea operațiunilor din România către fondul de investiții polonez Innova Capital. (Profit.ro)

4. Avangrid, divizia americană a companiei spaniole de utilități Iberdrola, a ajuns la o înțelegere pentru achiziția jucătorului PNM Resources dn New Mexico, pentru $4,3 miliarde. (Bloomberg)

5. Startup-ul românesc Soleadify, un motor de căutare pentru companii, folosit de echipe de marketing și vânzări pentru a-și găsi clienți şi care foloseşte tehnologia machine learning pentru a crea bazele de date, primeşte o finanţare de $1,5 milioane. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
UE a importat haine de €80 miliarde în 2019 – Cronica de Business
Bob Dylan și-a vândut întregul catalog de piese celor de la Universal Music – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău