Piața băuturilor răcoritoare crește, Mitsubishi renunță la 500 de bancheri și cineva a dat 400.000 de dolari pe un inel la Costco – Cronica de Business

1. Compania de construcții Delta ACM 93, controlată până în vara anului trecut de Florea Diaconu și preluată atunci cu doar 1 leu de Societatea Administrare Active sector 3 SRL, prin care Consiliul Local al sectorului 3 din Capitală, unde primar este Robert Negoiță, derulează în principal proiecte imobiliare, a intrat în insolvență. În 2017, ultimul an raportat, compania a avut afaceri și un profit în puternică scădere față de anul precedent, iar datoriile totale au depășit 316 milioane lei. (Profit.ro)

2. Acțiunile Gap au scăzut la nivelul din 2016, după ce compania a înregistrat câștiguri și vânzări sub așteptări. (CNBC)

3. Piaţa băuturilor răcoritoare ar putea atinge 6,5 miliarde lei în acest an, pe fondul scumpirilor, a extinderii gamei de produse şi a creşterii apetitului pentru consum al românilor. (News.ro)

4.  Mitsubishi, cea mai mare bancă japoneză, vizează eliminarea a 500 de directori și manageri din sucursala de la Londra. Cifra reprezintă un sfert din forță de muncă a instituției financiare în capitala britanică. (Bloomberg)

5.  Un client a achiziționat un inel cu diamante în valoare de $400.000 de la Costco, un lanț de magazine specializate în vânzări en gross și cunoscute pentru reducerile de preț semnificative pe care le oferă la produsele comercializate. (Business Insider)

Ți-ar mai putea plăcea
Inflația anuală în Turcia a ajuns la 70% – Cronica de Business
Acțiunile Meta/Facebook au scăzut cu 20%, după închiderea bursei și după anunțarea rezultatelor pe trimestrul 4 din 2021 – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău