Piața de investiții în imobiliare din România a scăzut cu 41% în 2019 – Cronica de Business

1. Piața de investiții în imobiliare din România a scăzut în 2019 cu 41% față de anul anterior, până la un volum total de €608,85 milioane. (Profit.ro)

2. Mai mulți asigurători, printre care și Aviva, au renunțat la planurile de a plăti dividende în valoare de £1,3 miliarde în Marea Britanie. (The Guardian)

3. Retailerul online Asos caută să vândă acțiuni în valoare de peste $250 milioane pentru a-și pune ordine în finanțe, în contextul actualei pandemii. (Bloomberg)

4. Airbnb plătește o dobândă de 10% la fondurile în valoare de $1 miliarde atrase recent. (Wall Street Journal)

5. Zoom l-a angajat pe fostul șef al departamentului de securitate al Facebook pentru a-i rezolva problemele în aria respectivă, în contextul în care aplicația a crescut exponențial la nivel global în această perioadă și s-a confruntat cu diverse critici pe tema securității. (Reuters)

Bonus:

6. Omul de afaceri canadian Michael Topolinski înființează, cu fiii săi, o firmă prin care să importe din China măști medicale în România, promițând un volum de 90 milioane bucăți. (Profit.ro)

7. Blackstone Group a atras fonduri de $10,7 miliarde pentru un fond destinat real estate-ului european. (Bloomberg)

8. Grupul TUI, cel mai mare turoperator european, a semnat un acord cu guvernul german pentru un credit de €1,8 miliarde, pentru a putea face față crizei provocate de pandemia de coronavirus. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Rothschild iese din real estate-ul românesc, Axel Springer s-ar putea delista, iar SoftBank girează cu acțiunile Uber – Cronica de Business
Banca Transilvania devine cea mai mare bancă din România – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău