Piaţa de media din România, €500 milioane în 2021 – Cronica de Business

1. Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete) a crescut în primele cinci luni ale anului, față de perioada similară din 2020, atât ca serie brută cu 13,7%, cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, cu 11,5%. (Profit.ro)

2. Drepturile asupra brandului Yahoo! în Japonia a fost preluat de o divizie a Softbank pentru $1,6 miliarde. (Bloomberg)

3. Porsche și producătorul croat de automobile electrice Rimac se vor asocia într-un joint venture care va încorpora brandul de lux Bugatti și va produce supermașini începând cu ultimul trimestru al acestui an. (CNBC)

4. Piaţa de media din România a înregistrat, din cauza pandemiei, o contracţie de 3,8% în 2020 faţă de 2019, ajungând la valoarea de €462 milioane, după o revenire puternică în a doua parte a anului 2020. Anul acesta estimările arată că ar putea depăşi €500 milioane. (News.ro)

5. Grupul olandez de asigurări NN Group NV preia activele rivalului american MetLife din Polonia și Grecia, pentru €584 milioane. (Profit.ro)v

Ți-ar mai putea plăcea
Grupul Renault a anunțat pierderi de 8 miliarde de euro pentru anul 2020 – Cronica de Business
Procter & Gamble, fabrică la Urlaţi în 2021 – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău