Piaţa fuziunilor şi achiziţiilor din România a scăzut cu 6% anul trecut – Cronica de Business

1. Livrările producătorului franco-italian de avioane turbopropulsor ATR în 2020 au coborât la cel mai scăzut nivel din ultimii 18 ani, în condițiile în care companiile aeriene regionale au fost cele mai grav lovite de criza coronavirusului. (Profit.ro)

2. Piaţa fuziunilor şi achiziţiilor din România a ajuns anul trecut la €4,9 miliarde, în scădere cu 6% faţă de 2019, pe fondul incertitudinilor aduse de pandemia COVID-19. (News.ro)

3. Asigurătorul elvețian Chubb vizează achiziția companiei de investiții și asigurări Hartford Financial Services și a făcut o ofertă în acest sens. Hartford are o capitalizare bursieră de $24 miliarde. (Bloomberg)

4. Gigantul Nike a raportat rezultate trimestriale sub așteptări, afectat de pandemie. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de $10,36 miliarde, sub estimările analiștilor, care plasau rezultatul la valoarea de $11,02 miliarde. (CNBC)

5. Google are în plan să investească $7 miliarde pentru a-și extinde rețeaua de birouri și de centre de date din SUA în acest an.

Ți-ar mai putea plăcea
Indicele global al prețurilor la produsele alimentare a ajuns la cel mai ridicat nivel din iulie 2014 – Cronica de Business
VIG, profit de €14,2 milioane în România – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău