Piața internă IT va atinge un volum de €5,9 miliarde în acest an – Cronica de Busines

1. Piața internă IT va atinge un volum de €5,9 miliarde în acest an, din care €4,8 miliarde reprezintă segmentul de software și servicii, iar 1,1 miliarde de euro din alte activități din piața IT. (Profit.ro)

2. Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE) a depus oferte individuale neangajante pentru o parte din activele scoase la vânzare de CEZ în România, susțin surse din piață. Alte două companii autohtone, Hidroelectrica și Electrica, s-ar putea numără printre celelalte companii care, în urma trimiterii scrisorilor de intenție, au decis să depună și oferte neangajante.(Profit.ro)

3. Deutsche Telekom a oprit toate achizițiile de echipamente pentru tehnologia 5G până ce autoritățile germane decid cu privire la trecerea chinezilor de la Huawei pe lista neagră pe motive de securitate. (Reuters)

4. Compania de tehnologie în domeniul turismului Expedia se desparte de CEO și CFO, după un conflict legat de strategie. (CNBC)

5. Uzina Dacia de la Mioveni a sărbătorit ieşirea din linia de montaj a unui automobil Duster cu numărul 500.000, fiind vorba de a doua generaţie a modelului. (News.ro)

Bonus:

6. Rothschild, Lazard si STJ se bat pentru a fi consultantul Hidroelectrica la ieşirea pe Bursă. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
H&M, prima creștere a profitului trimestrial din ultimii doi – Cronica de Business
Unilever preia frufru, iar Gotham City costă £400 milioane – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău