Piaţa pensiilor private a depăşit €14 miliarde active administrate – Cronica de Business

1. Compania de asset management Schroders a ajuns la o înțelegere pentru preluarea firmei de investiții de tip „family office” Sandaire, care administrează fonduri în valoare de £2,2 miliarde. (Bloomberg)

2. Reprezentanții Volkswagen sunt în negocieri pentru a vinde brandul Bugatti unui om de afaceri croat, Mate Rimac. (Profit.ro)

3. Piaţa pensiilor private a depăşit €14 miliarde active administrate. Ponderea pensiilor private în Produsul Intern Brut, la sfârşitul lunii iunie, a fost de 6,39%. (News.ro)

4. Startup-ul de servicii bancare mobile Chime a atras o rundă de finanțări în valoare de $485 milioane, la o evaluare de $14,5 miliarde. Compania a devenit cel mai valoros fintech american care oferă servicii de retail clienților persoane fizice. (CNBC)

5. SoftBank Group va vinde distribuitorul american de telefoane mobile Brightstar, însă nu a dezvăluit valoarea tranzacției. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
Piața luxului a crescut și Jaguar Land Rover lucrează cu BMW – Cronica de Business
Germania va înceta să mai cumpere cărbune din Rusia, la 1 august, iar din 31 decembrie va opri și importurile de petrol rusesc – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău