Raiffeisen, profit cu 41% mai mare în primul trimestru – Cronica de Business

1. Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 198 milioane de lei în primul trimestru, cu 41% mai mare faţă de primul trimestru al anului trecut, şi şi-a planificat investiţii de 240 milioane lei în acest an. (News.ro)

2. Pfizer a realizat venituri de $3,5 miliarde de dolari din vânzarea de vaccinuri anti-Covid în primul trimestru, ceea ce a propulsat estimările de venituri din vaccinuri pe întregul an la $26 miliarde, față de cele de $15 miliarde anunțate anterior. (Profit.ro)

3. Firma de investiții Bain Capital a achiziționat compania irlandeză Valeo Foods, care deține branduri precum biscuiții Jacobs sau conservele Batchelors, pentru circa €1,7 miliarde. (Irish Times)

4. Volkswagen Group a reușit să crească livrările de automobile cu 21,2% în primele trei luni ale anului, respectiv 2,4 milioane de vehicule livrate. Livrările de automobile electrificate s-au dublat, la 133.300 de untități, în acest interval. (Profit.ro)

5. Lanțul hotelier Marriott a înregistrat un profit mai mic cu 33% în primul trimestru versus perioada similară din 2020, până la valoarea de $296 milioane, după ce piața principală de activitate, SUA, a văzut o scădere în cerere. China, pe de altă parte, a arătat semne puternice de revenire. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
Piața de lux, minus 35%-39% în acest an – Cronica de business
Bezos și Musk, cu $217 miliarde mai bogați – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău