Valoarea pieţei poştale din România, plus 13% în 2018 – Cronica de Business

1. Șantierul naval Harland and Wolff, compania care a construit faimosul vas Titanic, a fost salvată de la colaps de grupul britanic din domeniul infrastructurii energetice InfraStrata, care l-a achiziționat în schimbul a £6 milioane. (Financial Times)

2. Dezvoltatorul imobiliar R.U. Shalit vrea să construiască un turn cu 50-60 de apartamente de lux lângă Casa Presei Libere, București, pe un teren cumpărat la licitație de la C.N.I. Coresi, tipografie de stat aflată în insolvență. (Profit.ro)

3. Compania 36Kr Holdings, deținătoarea unui website care urmărește activitatea startup-urilor în China și unul dintre competitorii TechCrunch, se va lista în SUA, pe piața Nasdaq. (Bloomberg)

4. Ford a intrat într-un joint venture în valoare de $275 milioane cu Mahindra & Mahindra, prin intermediul căruia indienii vor prelua 51% din business-ul gigantului auto în India. (CNBC)

5. WeWork a renunțat la listarea pe bursă. Compania fusese evaluată la începutul anului la $47 miliarde. (Bloomberg)

Bonus:

6. Faimosul Jamie Oliver și-a plătit anul trecut un salariu de £5,2 milioane, în ciuda faptului că lanțul său de restaurante avea probleme și s-a prăbușit anul acesta. (The Independent)

7. Valoarea pieţei poştale din România a crescut anul trecut cu 13%, la 3,2 miliarde de lei. (News.ro)

8. NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România după valoarea activelor, a finalizat achiziția unui teren de aproximativ 200.000 metri pătrați în Craiova, unde intenționează să construiască centrul comercial Promenada Craiova. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Cronica de business: Tesla vrea să împrumute până la $2.3 miliarde
Fondurile de pensii private obligatorii au ajuns la active de peste 84 miliarde de lei – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău