Premiera săptămânii în cinematografele din România este filmul fantasy “Thor: Love and Thunder” – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este filmul fantasy “Thor: Love and Thunder” (“Thor: Iubire și tunete”). În cel mai nou film al francizei, Zeul Tunetului își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de “Gorr the God Butcher” (Gorr Călăul Zeilor), care vrea să anihileze specia zeilor.

2. Co-producția “Between Two Dawns” (“Din zori până în zori”) este de asemenea disponibilă în cinematografe și explică societatea turcă prin povestea lui Kadir, care este forțat să ia decizii morale după ce un muncitor este grav rănit în fabrica de textile a familiei sale.

3. Premiera europeană a săptămânii este co-producția franco-belgiană “Illusions perdues” (“Iluzii pierdute”), o adaptare a romanului omonim al lui Honoré de Balzac. Lucien, un tânăr poet în Franța secolului al XIX-lea, se îndrăgostește de baroneasa Louise de Bargeton, iar împreună decid să fugă la Paris, însă este părăsit în scurt timp.

4. De joi până duminică are loc o nouă ediție a festivalului de muzică Neversea, care se desfășoară pe plaja de la Constanța. În această seară vor urca pe scenă artiști precum Smiley, Nicky Romero sau Quintino, în timp ce sâmbătă vor concerta Brennan Heart, Alan Walker sau Steve Aoki. Festivalul se încheie duminică cu concertele susținute Timmy Trumpet și Tujamo. (Neversea)

5. Alternosfera va susține sâmbătă, 9 iulie, de la ora 18:30, cel mai mare concert al trupei rock de până acum. Concertul va avea loc la centrul expozițional Romexpo din București, iar prețurile biletelor variază între 89 lei și 149 lei, în timp ce biletele VIP costă 189 lei. În deschidere va cânta trupa Domino din Sibiu. (IaBilet)

6. Celebra trupa britanică Placebo revine în România pentru un nou concert, programat miercuri, 13 iulie, de la ora 18:30, la centrul expozițional Romexpo din București. În deschidere vor conta trupele italiene Black Magic Trees și Red Roll. Biletele sunt încă disponibile și pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 174 lei și 344 lei, în timp ce biletele VIP costă 444 lei și includ locuri la canapele pe o platformă la înălțime. (IaBilet)

7. În această săptămână a început Teatrul de Vară Jupiter din stațiunea Jupiter, care va avea loc până în 4 septembrie. Pe parcursul a aproape două luni vor avea loc în anumite zile piese de teatru precum “Soț de vânzare” sau “Bibi”, dar și concerte ale unor trupe precum N&D sau Connect R. (Teatrul de Vară Jupiter)

8. Noul serial “Black Bird” inspirat din fapte reale are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Ray Liotta interpretează rolul lui Jimmy Keene, care primește o condamnare la închisoare de 10 ani, însă semnează un acord cu FBI pentru a obține o confesiune din partea ucigașului în serie Larry Hall.

9. Amazon a publicat un preview de 60 de secunde pentru noul serial “The Lord of the Rings: The Rings of Power”, preview disponibil timp de 48 de ore doar pentru abonații Amazon Prime. Noul serial va fi un prequel care nu va avea nicio legătură cu trilogia inițială, iar acțiunea se va petrece cu câteva mii de ani înainte. Premiera este programată pentru 2 septembrie pe platforma Prime Video. (Variety)

10. Documentarul “Unprecedented”, care abordează ultimele 6 săptămâni din campania electorală a lui Donald Trump pentru alegerile prezidențiale din 2020 și incidentele din 6 ianuarie 2021 de la clădirea Capitoliului, va avea premiera duminică, 10 iulie, pe platforma de streaming Discovery+. Documentarul are 3 părți, o durată totală de circa 11 ore și include interviuri cu familia lui Trump și cu fostul vice-președinte Mike Pence. Platforma Discovery+ nu este încă disponibilă în România.

Ți-ar mai putea plăcea
“Ad Astra” (2019), cu Brad Pitt în rolul principal, va avea premiera pe HBO Go duminică, 12 iulie – Cronica de Divertisment
Week-end Neversea 2019 – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău