Premiera săptămânii în cinematografele din România este muzicalul “West Side Story” – Cronica de Divertisment

1. Al șaselea sezon al popularului serialul SF “The Expanse” are astăzi premiera pe platforma Amazon Prime Video. Acesta este ultimul sezon al serialului și are 6 episoade care vor apărea pe platformă în fiecare vineri până în 14 ianuarie. Serialul are la bază seria de romane cu același nume scrisă de James S. A. Corey, pseudonimul ales de scriitorii Daniel Abraham și Ty Franck.

2. Noul serial “And Just Like That…”, continuare a popularului serial “Sex and the City”, a avut joi premiera pe HBO Go. Serialul le prezintă pe Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristin Davis) în timp ce se confruntă cu trecerea de la realitatea complicată a vieții de la 30 de ani la realitatea și mai complicată a vieții de la 50 de ani. Primele două episoade sunt deja disponibile pe platformă, în timp ce restul vor apărea săptămânal.

https://www.youtube.com/watch?v=Cy8Zz7Q56dY

3. Noul film dramatic “The Unforgivable” cu Sandra Bullock în rolul principal are astăzi premiera pe Netflix. Bullock interpretează o femeie care încearcă să-și reconstruiască viața după ce își ispășește o pedeapsă cu închisoarea pentru o crimă violentă. Criticii au lăudat prestația lui Bullock, însă în același timp au avut cuvinte dure la adresa scenariului.

4. Sezonul Expozițional de Iarnă 2021 a început joi la Muzeul Național de Artă Contemporană din București cu cinci noi expoziții cu caracter retrospectiv. Prețul unui bilet este de 20 lei, iar expoziția poate fi vizitată în fiecare zi de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00 – 18:00. (Muzeul Național de Artă Contemporană)

5. Premiera săptămânii în cinematografele din România este muzicalul “West Side Story” (“Poveste din cartierul de vest”) regizat de Steven Spielberg. Adaptare a producției originale din 1957, filmul abordează o poveste de dragoste interzisă și rivalitatea dintre Jets și Sharks, două bande de tineri cu rădăcini etnice diferite.

6. Cei mici pot urmări animația “Sing 2” (“Hai să cântăm din nou!”), în care ursul koala Buster Moon și tovarășii săi artiști încearcă să-l convingă pe cel mai retras star rock din lume (interpretat de legenda rock Bono) să li se alăture la lansarea unei extravaganțe. Vocile personajelor sunt asigurate, printre alții, de Matthew McConaughey și Scarlett Johansson.

7. Producția maghiară “Toxikoma” (“Toxicomă”) se bazează pe romanul autobiografic al lui Győző Szabó și urmărește cei mai dificili ani ai actorului dependent de droguri, inclusiv relația neobișnuită pe care o dezvolta cu psihiatrul său.

8. Celebra trupă britanică Placebo va susține un nou concert în România în 13 iulie 2022, care va fi găzduit de complexul expozițional Romexpo din București. Biletele au fost deja puse în vânzare la prețuri de 159 lei, 259 lei și 329 lei, iar cele mai scumpe dintre ele sunt aproape epuizate. (IaBilet)

9. Trupa rock Nightwish va susține în 1 august 2022 un concert la complexul expozițional Romexpo din București. Concertul face parte din turneul HUMAN. :II: NATURE, nume similar cu noul album lansat în aprilie 2020. Biletele sunt puse în vânzare astăzi și au prețuri speciale de 149 lei, 239 lei și 329 lei pentru primele 200 de bucăți, urmând ca ulterior să coste cu câte 20 lei mai mult. (IaBilet)

10. HBO Max a publicat primul trailer pentru noul serial “Peacemaker”, un spinoff bazat pe personajul cu același nume din filmul “The Suicide Squad”. Serialul va avea opt episoade, iar acțiunea se petrece după evenimentele din film. John Cena interpretează din nou rolul principal, iar noul serial va avea premiera pe platformă în 13 ianuarie 2022. (Ars Technica)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul de acțiune Retribution cu Liam Neeson, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment
Festivalul de jazz EUROPAfest începe vineri la Bucureşti – Cronica de Divertisment