Presa americană de top, creștere în pandemie – Cronica de Business

1. Compania Hey, Be Well! AG, al cărei unic acționar este Javier Garcia del Valle, preia 100% din acțiunile agenției de turism Happy Tour. Garcia del Valle este CEO Happy Tour de 13 ani și fost acționar minoritar. Noul proprietar intenționează să capitalizeze compania cu până la €2 milioane. (Profit.ro)

2. Colecția dezvoltată de Gap cu Yeezy, brandul deținut de rapperul Kanye West, ar putea aduce vânzări de aproape $1 miliard, conform analiștilor. (CNBC)

3. Renault vrea ca vehiculele electrice să reprezinte 90% din vânzările sale la nivel european în 2030. (Hotnews.ro)

4. Lanțul american de gogoșerii Krispy Kreme, prezent și în Europa, a atras $500 milioane prin intermediul unei oferte publice inițiale. (Reuters)

5. Rezultate bune pentru marile ziare americane: în 2020, New York Times a înregistrat o creștere cu 52% a abonamentelor online. Washington Post a înregistrat o creștere de aproximativ 50% a portofoliului său digital de abonați, în timp ce Wall Street Journal a încheiat anul calendaristic cu o creștere de 29% a abonaților online (21% în total). Pe de altă parte, restul presei, în principal cotidianele locale sau regionale, a înregistrat o scădere cu 6% a portofoliului de abonați. (Profit.ro)

6. Gigantul din domeniul luxului Richemont, care deține casele Cartier și Dunhill, a preluat brandul de accesorii de lux Delvaux de la un grup de investitori asiatici. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
OCDE şi-a redus previziunile privind creşterea economiei globale în acest an dar nu crede că stagflația va dura – Cronica de Business
Bursele din toată lumea au pierdut $3000 miliarde din capitalizări săptămâna trecută – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău