Producătorul de telefoane mobile iHunt, afaceri în creștere cu 62,1% la nouă luni – Cronica de Business

1. Furnizorul de tâmplărie din aluminiu Alumil Rom Industry a realizat în primele nouă luni venituri nete de 50,91 milioane lei, cu 5,51% mai mari decât cele de 48,25 milioane lei din perioada similară a anului trecut. (Profit.ro)

2. Sistemul Medical MedLife a înregistrat în primele nouă luni ale anului o cifră de afaceri consolidată în valoare de 770,8 milioane de lei, în creştere cu 8,4% faţă de perioada similară a anului trecut, în timp ce profitul net a crescut de peste două ori, la 44 milioane lei. (News.ro)

3. Veniturile Digi în România au crescut cu 6,1%, până la peste €201,6 milioane. Mișcarea prin care RCS&RDS a preluat dreptul de a opera rețelele de comunicații electronice aparținând companiilor Digital Cable Systems, AKTA Telecom și ATTP Telecommunications a început să se vadă în creșterea veniturilor grupului DIGI, deținut de miliardarul orădean Zoltan Teszari, avansul cifrei de afaceri având loc inclusiv ca urmare a intrării în vigoare a drepturilor de operare a rețelelor preluate. (Hotnews)

4. Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva a realizat în primele trei trimestre o cifră de afaceri netă de 322,43 milioane lei, cu 1,28% sub cea de 326,63 milioane lei din perioada similară a anului trecut, însă o vânzare semnificativă de active a adus un câștig net mai mare de 14 ori decât pe întreg exercițiul financiar 2019. (Profit.ro)

5. DoorDash, cea mai mare companie de livrare de mâncare din SUA, a înregistrat o creștere semnificativă a cifrei de afaceri în primele nouă luni ale anului – ajutată de creșterea cererii în perioada pandemiei – până la la valoarea de $1,9 miliarde, de la $587 milioane în perioada similară din 2019. (Bloomberg)

Bonus:

6. Profitul net al Grupului Alro a fost de 273 milioane lei în primele nouă luni, de la o pierdere de 23 milioane lei în perioada similară din 2019, iar cifra de afaceri a scăzut cu 10%, la 1,94 miliarde lei. (News.ro)

7. Electromagnetica București a realizat în primele nouă luni venituri de 212,85 milioane lei, în creștere cu 24,41% față de cele de 171,08 milioane lei din perioada similară a anului trecut. În pofida unei activități sporite pe segmentul de energie, în primele trei trimestre compania a obținut un profit net de șase ori mai mic decât cu un an în urmă. (Profit.ro)

8. Cifra de afaceri a companiei de office sharing WeWork a scăzut cu 8% în al doilea trimestru, până la valoarea de $811 milioane. (Reuters)

9. Transgaz a trecut pe pierdere în trimestrul al treilea și și-a redus profitul net cu 9%, la circa 200 milioane de lei, în primele nouă luni ale anului comparativ cu perioada similară a anului trecut, în principal ca urmare a reducerii veniturilor din transportul internațional, dar și a micșorării cantității de gaze transportate și a ieftinirii tarifului de transport volumetric. (Profit.ro)

10. iHunt Technology Import Export Ploiești, producător sub brand propriu de telefoane mobile, a consemnat în primele nouă luni o creștere a cifrei de afaceri de 62,1%, la 26,65 milioane de lei. Profitul net obținut în perioada analizată a fost de 3,86 milioane de lei, de la 102.704 lei la 30 septembrie 2019. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Piaţa de publicitate din România va scădea cu 3,5% anul acesta – Cronica de Business
Lira sterlină a atins luni cel mai scăzut nivel înregistrat vreodată în raport cu dolarul american – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău