Proprietarul Sir, investiție de €20 milioane în apartamente în București – Cronica de Business

Două cu asigurători: 1. China Pacific Insurance este în discuții pentru a investi cel puțin $2 miliarde pentru o participație în asigurătorul Swiss Re. (Bloomberg) 2. Allianz a plătit $1 miliard pentru a prelua o parte din participația pe care o deținea Goldman Sachs în asigurătorul chinez Taikang Life Insurance. (Bloomberg)

3. Omul de afaceri irakian Tomah Kahled, proprietarul complexului comercial Sir din București, așteaptă autorizațiile de construire pentru două ansambluri rezidențiale noi care vor pune pe piață peste 400 de apartamente, în urma unor investiții de peste €20 milioane. (Profit.ro)

4. Grupul Telekom Romania a înregistrat o creştere de 7,4% a veniturilor consolidate în trimestrul al treilea, faţă de perioada similară a anului trecut, până la €243,5 milioane. (News.ro)

5. Tiffany a cerut gigantului LVMH să crească oferta de $14,5 miliarde făcută pentru preluarea faimoasei case de bijuterii. (Reuters)

6. Sameday, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de curierat, inaugurează noul centru logistic, în apropierea oraşului Chitila, în urma unei investiţii totale de €20 milioane. (News.ro)

Bonus:

7. Toyota Motor plănuiește să își răscumpere acțiuni în valoare de $1,8 miliarde, după un trimestru peste așteptări în privința vânzărilor de automobile la nivel global. (Reuters)

8. Derpan Galaţi, producător de croissante controlat de fraţii Valentin şi Emil Ancuţa, a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de aproape 45 milioane lei, în creştere cu 7% faţă de anul precedent. Acesta este al şaptelea an de creştere pentru produ­cătorul de croissante. Pe de altă parte, profitul net al companiei a scăzut în 2018 cu 66% faţă de anul precedent, la 2,4 mi­lioane de lei. (ZF)

9. Compania care operează motorul de căutare Baidu a avut rezultate pește așteptări în al treilea trimestru, în special ca urmare a creșterii bazei de clienți pentru platforma de streaming video pe care o operează. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
Unele companii petroliere ruse și-au mutat conturile la băncile din Rusia care nu se confruntă cu restricții – Cronica de Business
Rusia a reluat, în această dimineață, livrările de gaze naturale prin gazoductul Nord Stream 1 – Cronica de Business
3 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău