Profitul Coca-Cola a crescut cu 65% în primul trimestru – Cronica de Business

1. Miliardarul elvețian Ernesto Bertarelli, care controlează în România grupul de servicii medicale private Affidea, fostul Euromedic, și care a preluat și unele centre de diagnostic Hiperdia, a cumpărat o participație de puțin peste 3% în constructorul britanic de automobile de lux Aston Martin. (Profit.ro)

2. Retailerul de modă Primark a înregistrat o scădere a vânzărilor de la £650 milioane pe lună la zero, pe fondul pandemiei de coronavirus. (The Independent)

3. Profitul net al gigantului din domeniul băuturilor răcoritoare Coca-Cola a crescut cu 65% în primul trimestru al acestui an, până la $2,78 miliarde. (Profit.ro)

4. Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, va reduce la jumătate dividendele aferente anului 2019 şi va organiza adunarea generală a acţionarilor prin videoconferinţă, din cauza epidemiei de coronavirus. (News.ro)

5. Miliardarul Richard Branson îşi oferă insula privată din Caraibe, Necker Island, drept garanţie pentru a obţine un program guvernamental de salvare a operatorului aerian Virgin Atlantic, care are nevoie de sprijin pentru a supravieţui crizei coronavirusului. (News.ro)

Bonus:

6. Compania Snap, proprietara Snapchat, a înregistrat venituri de $462 milioane în primul trimestru, în creștere cu 44% față de perioada similară a anului trecut. Numărul utilizatorilor activi ai aplicației a crescut cu 20%, la 229 de milioane. (Reuters)

7. Croco, producător de biscuiţi controlat de antreprenorul Damian Mereu, a terminat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 170 milioane lei, în creştere cu 10% faţă de anul precedent. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Aramco, scădere de 25% a profitului în primul trimestru – Cronica de business
Miliardarii americani și-au dublat averea în pandemie – Cronică de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău