Proprietarul Topshop a fost pus sub administrare – Cronica de Business

1. Amazon a angajat în acest an peste 400.000 de persoane la nivel global, număr echivalent cu peste 1.000 de persoane pe zi. (News.ro)

2. CEO Unicredit, Jean Pierre Mustier, va părăsi banca la finele mandatului pe care îl deține în prezent și care expiră în aprilie 2021. Relațiile bancherului cu board-ul instituției financiare s-au deteriorat, inclusiv pe fondul refuzului acestuia de a achiziționa banca Monte dei Paschi di Siena la cererea guvernului italian. (Financial Times)

3. Compania financiară S&P Global a ajuns la o înțelegere pentru preluarea furnizorului de date IHS Markit, pentru circa $39 miliarde, ceea ce va duce la o consolidare în piața de informații financiare. (Bloomberg)

4. Compania Arcadia, care deține magazinele Topshop, Burton și Dorothy Perkins, a fost pusă sub administrare, după ce pandemia i-a afectat grav vânzările. (BBC)

5. Compania olandeză de asigurări Aegon a vândut afacerea sa din Europa de Est, inclusiv din România, către Vienna Insurance Group, într-o tranzacție de €830 milioane. (Profit.ro)

6. Numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate intrate în insolvenţă a scăzut cu 10,91% în primele zece luni din 2020, comparativ cu perioada similară a anului trecut, la 4.606 insolvenţe, reiese din datele publicate pe site-ul Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (Hotnews.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Ant Group, cel mai mare IPO din istorie – Cronica de Business
Goldman Sachs, amenzi de $5 miliarde – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău