România a devenit a doua piaţă pentru Revolut – Cronica de Business

1. Fintech-ul britanic Revolut depășește pragul de 1 milion de utilizatori în România, după o creștere de 400% în a doua jumătate a anului 2019. (Profit.ro)

2. Volumul investiţiilor imobiliare va depăşi în acest an €1,1 miliarde, în condiţiile în care tranzacţii de peste €700 milioane sunt în prezent deja semnate sau în proces de due dilligence. (News.ro)

3. Compania de social media Snap a avut o cifră de afaceri de $561 milioane în al patrulea trimestru, ușor sub așteptările analiștilor, în timp ce numărul utilizatorilor activi zilnic a crescut cu 17%, până la 218 milioane. (CNBC)

4. Disney a avut încasări de $20,86 miliarde în primul trimestru fiscal, peste așteptările analiștilor, iar numărul abonaților la serviciul de streaming recent lansat a fost de 26,5 milioane. (Yahoo! Finance)

5. Veniturile totale ale Vodafone în România au crescut cu 2% în ultimul trimestru din 2019, în comparație cu perioada similară a anului precedent. Totodată, baza totală de clienți a ajuns la 11 milioane. (Profit.ro)

Bonus:

6. Unul dintre executivii Vision Fund – fondul de $100 miliarde al SoftBank – urmează să părăsească firma după ce și-a exprimat îngrijorarea cu privire la anumite „probleme” la conglomeratul din domeniul tehnologiei. (Financial Times)

7. Intercontinental Exchange, care deține bursa New York Stock Exchange, a făcut o ofertă de preluare a eBay care ar evalua platforma de vânzări online la peste $30 miliarde. (Wall Street Journal)

8. Omul de afaceri băcăuan Vasile Ciobanu (52 de ani), proprietarul Albrau Prod – cel mai mare producător de bere cu acționariat român – a decis să intre pe piața rezidențială din București cu un prim proiect amplasat în apropierea hotelului JW Marriott. (Profit.ro)

9. Fondul de investiţii GED vrea să vândă pachetul de acţiuni de la hotelurile Continental la opt ani de la investiţie. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Deutsche Bank este prima mare banca ce estimează că Statele Unite vor intra în recesiune anul viitor – Cronica de Business
Proprietarul Le Monde și Europa FM vrea să cumpere Metro – Cronica de Business
3 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău