Serialul de comedie “Friends” va fi disponibil pe HBO Go de joi, 15 aprilie – Cronica de Divertisment

1. Popularul serial de comedie “Friends” (“Prietenii tăi”) va fi disponibil pe HBO Go de joi, 15 aprilie. Toate cele 10 sezoane și 236 de episoade ale serialului difuzat inițial între 1994-2004 vor fi disponibile pe platformă. Până de curând, drepturile pentru România ale serialului au fost deținute de rivalii de la Netflix. (Trailer)

2. Noul serial dramatic-SF “Nevers” produs de HBO va avea premiera pe HBO Go luni, 12 aprilie. Acțiunea se petrece în Londra în epoca Reginei Victoria (1837-1901), atunci când mai multe femei descoperă că au abilități neobișnuite. În contextul societății rigide din acea perioadă, acestea trebuie să înfrunte numeroși inamici și să îndeplinească o misiune care ar putea schimba lumea. (Trailer)

3. Celebrul film “Inglourios Basterds” (“Ticăloși fără glorie”) regizat de Quentin Tarantino va putea fi urmărit pe HBO Go de duminică, 11 aprilie. Acțiunea se petrece în al doilea Război Mondial, când locotenentul Aldo Raine (Brad Pitt) organizează un grup de soldați evrei care se răzbună pe naziști și pun la cale un plan de ucidere a liderilor celui de-al treilea Reich. Un rol important în film îl are și Christoph Waltz, care interpretează rolul colonelului nazist Hans Landa. (Trailer)

4. Disney a publicat un nou trailer pentru noul serial “Loki” din Universul Cinematic Marvel (MCU), care va avea premiera pe Disney+ în 11 iunie. Acțiunea noului serial se petrece după evenimentele din filmul „Avengers: Endgame” din 2019, iar primul sezon va avea 6 episoade. Un al doilea sezon al serialului este deja în lucru. (Trailer)

5. Disney a dezvăluit un nou trailer pentru filmul SF “Black Widow” cu Scarlett Johansson, care va avea premiera internațională la cinema în 9 iulie. Parte a Universului Cinematic Marvel (MCU), acțiunea filmului se petrece după evenimentele din “Captain America: Civil War” și o arată pe Natasha Romanoff în ipostaza de a confrunta amenințări iminente. (Trailer)

Din Cronica de Tehnologie: Netflix și-a asigurat exclusivitatea pentru difuzarea filmelor Sony pe 5 ani, începând cu 2022. În urma unui deal cu un “preț record”, Netflix va avea exclusivitatea pentru filmele Sony după distribuirea acestora în cinematografe și pe serviciile VoD premium, iar compania japoneză va produce anual 2-3 filme care vor intra direct pe Netflix. (Profit.ro)

6. Noul documentar “Why Did You Kill Me?” (“De ce m-ai ucis?”) va avea premiera pe Netflix miercuri, 14 aprilie. Documentarul explorează modul în care o familie a folosit rețelele sociale pentru a identifica ucigașii unei tinere de 24 de ani care și-a pierdut viața după ce a fost împușcată accidental în California de o bandă de gangsteri. (Trailer)

7. Noul film “Thunder Force” este disponibil pe Netflix de astăzi. Două prietene din copilărie fac din nou echipă și devin supereroine după ce una dintre ele inventează o formulă care le oferă oamenilor obișnuiți puteri speciale. (Trailer)

8. Teatrul Odeon transmite astăzi de la ora 19:00 pe canalul său de Youtube documentarul “În culisele spectacolului “Cui i-e frică de Virginia Woolf?””. Cu această ocazie, publicul va pătrunde în detaliile procesului artistic unei piese de teatru și va descoperi imagini inedite din spatele scenei, dar și interviuri cu echipa de creație. (Teatrul Odeon)

9. Asociația culturală Control N a lansat programul de dezvoltare de scenarii de film New Draft. Scenariștii care au un proiect de film în faza de început pot aplica în cadrul programului până în 15 iunie. Vor fi selectate 12 proiecte de lung metraj, iar programul va presupune trei sesiuni de câte o săptămână de lucru cu fiecare proiect. La finalul programului, participanții vor susține un pitch în fața unui grup de producători din România. (Controln)

10. Domeniul Regal Săvârşin va fi deschis publicului în perioada 1 mai – 1 octombrie 2021 şi va putea fi vizitat în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 09:00 şi 18:00. Domeniul din județul Arad se află în proprietatea familiei regale, a fost restaurat în perioada 2011-2017 și cuprinde 8 clădiri, printre care Muzeul Regal al Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai, Casa Musafirilor, Casa Ceaiului sau Casa Intendentului. Parcul regal include o grădină, un pavilion, un lac și o insulă. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Documentarul “Colectiv” a devenit primul film documentar românesc selectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția – Cronica de Divertisment
“Mulan” are astăzi premiera în România – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău