„The Lord of the Rings: The Rings of Power” are astăzi premiera pe Amazon Prime Video – Cronica de Divertisment

1. Noul serial “The Lord of the Rings: The Rings of Power” are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Serialul este un prequel care nu are nicio legătură cu trilogia inițială “Lord of the Rings” sau cu “The Hobbit”, iar acțiunea se petrece cu câteva mii de ani înainte de evenimentele din precedentele producții. Amazon și-a luat angajamentul pentru cel puțin 5 sezoane ale serialului.

2. TIFF Oradea începe astăzi și are loc până duminică, 4 septembrie. Programul include peste 30 de proiecții de filme, dar și o serie de cine-concerte în fiecare seară. Proiecțiile vor avea loc în Piața Unirii, la Teatrul Regina Maria, Filarmonică și Palatul Baroc, dar și la Sinagoga Neologă Sion. Printre filme se numără “Oameni de treabă”, “Balaur” sau “Capra cu trei iezi”. Prețul unui bilet pentru oricare dintre filme este de 20 lei. (TIFF Oradea, bilete)

3. Palatul Mogoșoaia găzduiește de astăzi până duminică Fall in Love Festival. Printre artiștii și trupele care vor urca pe scenă pe parcursul celor trei zile se numără Jessie Ware, Mura Masa, Paolo Nutini, Suede, Subcarpați sau Years&Years. Prețul biletelor pentru o zi variază între 120 lei și 200 lei, în timp ce un abonament pentru toate cele trei zile este 315 lei. (Fall in Love Festival, bilete)

4. Festivalul Jazz in the Park a început în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca și se va desfășura până duminică. Festivalul propune o gamă variată de stiluri de jazz, de la contemporary jazz la jazz fusion și de la nu jazz la alternative. Prețul unui bilet pentru o zi este de 130 lei, în timp ce abonamentul este 350 lei. (Jazz in the Park)

5. Violonistul german David Garrett va susține un concert la Sala Palatului din București sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 20:00. Cele mai accesibile bilete au fost deja epuizate, însă mai sunt disponibile bilete de 300 lei și 385 lei. (Eventim)

6. Filmul fantastic “Three Thousand Years of Longing” (“3000 de ani de dorință”) cu Idris Elba în rolul principal are astăzi premiera la cinema. Elba interpretează rolul unui Djinn – un spirit invizibil pentru oameni – care îi oferă doctoriței lithea Binnie posibilitatea să-și pună trei dorințe în schimbul eliberării sale.

7. Premiera românească a săptămânii este “Dirijorul tăcerilor” (“Dirijorul tăcerilor”), în care joacă inclusiv Maia Morgenstern. Filmul spune povestea a trei familii din trei generații care locuiesc într-o casă din 1925 care este în prag de demolare de către un clan mafiot.

8. Cei mici pot urmări la cinema animația japoneză “Dragon Ball Super: Super Hero”, în care armata Red Ribbon a fost anihilată, însă reușește să creeze doi androizi supremi, Gamma 1 și Gamma 2, care în curând încep o ofensivă puternică.

9. Documentarul spaniol “The Figo Affair: The Transfer that Changed Football” este disponibil pe Netflix. Producția oferă informații inedite despre unul dintre cele mai controversate transferuri din istoria fotbalului: plecarea lui Luis Figo de la Barcelona la marea rivală Real Madrid în anul 2000, după ce echipa madrilenă a achitat clauza de reziliere a contractului.

10. Documentarul “Get Smart with Money” are premiera pe platforma Netflix marți, 6 septembrie. O serie de consilieri financiari oferă sfaturi pentru reducerea cheltuielilor și creșterea economiilor pentru persoane care vor să-și gestioneze mai bine banii. (Netflix)

Ți-ar mai putea plăcea
Astăzi începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) – Cronica de Divertisment
Teatrul Național din București va redeschide Amfiteatrul în aer liber din 15 iunie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău