Profitul SocGen: scădere la nivel global, creștere în România – Cronica de Business

1. Firma americană de investiții The Rohatyn Group (TRG), noul proprietar al lanțului de petshopuri Animax, a intrat în acționariatul rețelei de clinici de radioterapie Amethyst Radiotheraphy, ale cărei baze au fost puse în România și care s-a extins ulterior în Franța, Polonia, Italia și Austria. (Profit.ro)

2. SoftBank preconizează pierderi de $4,7 miliarde în urma investiției în WeWork și asta nici nu include cea mai recentă injecție de capital. (Wall Street Journal)

Două cu SocGen: 3. Profitul Societé Generale a scăzut cu 34% în al treilea trimestru, după ce divizia de investment banking a avut o performanță slabă. Cifra de afaceri în aceeași perioadă a fost de €5,98 miliarde, versus 6,53 miliarde în t3 2018. (CNBC) 4. Grupul financiar BRD Groupe Société Générale a înregistrat un avans de 7,4% al profitului net în primele 9 luni, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 1,226 miliarde lei (€260 milioane), pe fondul creşterii veniturilor din dobânzi. (News.ro)

5. Veniturile totale ale publicației New York Times au crescut până la $428,5 milioane în al treilea trimestru, versus $417,3 milioane în perioada similară de anul trecut, pe fondul creșterii numărului de abonați la versiunea digitală. Reclamele în print au adus, însă, încasări mai mici cu 6,7%, până la valoarea de $113,5 milioane. (Reuters)

Bonus:

6. Producătorul de lapte pentru bebeluși China Feihe a atras $856 milioane prin oferta publică inițială făcută pe bursa din Hong Kong. (Bloomberg)

7. Producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi vrea să-şi dubleze businessul până în 2030 şi să se consolideze pe pieţele externe. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Nicolae Badea vinde un teren de €10 milioane pe malul lacului Griviţa – Cronica de Business
Fostul șef ANAF, proiect de imobiliar de €100 milioane în București – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău