SoftBank Group își va răscumpăra 7% din acțiuni – Cronica de Business

1. Retailerul de îmbrăcăminte Gap a avut venituri de $4,67 miliarde în trimestrul încheiat la 1 februarie, peste așteptările analiștilor, și a reușit să își încetinească ritmul de scădere la 1%, față de 3,8% așteptat. (CNBC)

2. Compania belgiană Ceres Pharma, deținută de miliardarul Marc Coucke, a preluat distribuitorul de suplimente alimentare, cosmetice si dispozitive medicale Viva Pharma Distribution, un business lansat în 2006. (Profit.ro)

3. Gigantul Oracle a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de $9,8 miliarde în al treilea trimestru fiscal, încheiat pe 29 februarie, în creștere cu 2% față de perioada similară din anul anterior și peste așteptările analiștilor. (CNBC)

4. BYD, producătorul de autovehicule electrice chinez promovat de Warren Buffett, a anunțat că a devenit cel mai mare producător de măști medicinale din lume, după ce cu mai puțin de o lună în urmă a decis să construiască o line de producție a unor astfel de echipamente împotriva epidemiei de coronavirus. (Profit.ro)

5. SoftBank Group își va răscumpăra circa 7% din acțiuni, echivalentul a $4,8 miliarde, după ce prețul acestora a scăzut ca urmare a unor investiții lipsite de succes făcute de companie. (Reuters)

Bonus:

6. Adobe a avut profit de $955 milioane în primul trimestru fiscal, la o cifră de afaceri de $3,09 miliarde, peste așteptările analiștilor. (ZDNet)

7. Industria ospitalității este puternic afectată de răspândirea coronavirusului, în condițiile în care companiile din sector se așteaptă la scăderea cu 50-60% a veniturilor. (Profit.ro)

8. Sanex, producător de gresie şi faianţă cu o fabrică la Cluj, a făcut afaceri de €33 milioane în 2019. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Piața băuturilor răcoritoare crește, Mitsubishi renunță la 500 de bancheri și cineva a dat 400.000 de dolari pe un inel la Costco – Cronica de Business
Piaţa de media din România, €500 milioane în 2021 – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău