Staţiune montană de €10 milioane lângă Horezu – Cronica de business

1. Compania Roserv Oil, parte a grupului feroviar Grampet, deținut de oamenii de afaceri Gruia Stoica și Vasile Didilă, a achiziționat platforma industrială a rafinăriei RAFO. (Profit.ro)

2. Credit Suisse Group a investit aproape $100 milioane în ultima rundă de finanțare a Ant Group, compania omului de afaceri chinez Jack Ma, în 2018. Banca ar avea de câștigat semnificativ în momenul în care Ant se listează la bursă, mișcare așteptată în scurt timp. (Bloomberg)

3. HSBC vizează dublarea numărului persoanelor de culoare care dețin poziții de conducere până în anul 2025. (Reuters)

4. Doi oameni de afaceri, Alessio Karkhi şi Nicu Hagivreta, investesc €10 milioane în prima fază a staţiunii montane Murotti Valley, amplasată în zona Vârful Roman (1.850 de metri), situat la aproximativ 17 kilometri de oraşul Horezu. (News.ro)

5. Banca de investiții Goldman Sachs va adopta un sistem de evaluare a performanței angajaților care este așteptat să determine că aproximativ 10% din cei 39.000 de salariați ai instituției sunt sub nivelul așteptat, astfel deschizând ușa la noi concedieri. (Reuters)

6. Benzinarul independent Rombeer Crîngaşu a făcut afaceri de 215 milioane lei în 2019, un avans de 7,5%. Compania deţine 13 benzinării care sunt operate sub brandul RBC Gas şi sunt amplasate în judeţele Dâmboviţa, Prahova şi Ilfov. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
BERD și IFC au investit în obligațiunile BCR – Cronica de Business
Microsoft a anunțat o reducere a numărului de angajați – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău