Industria de street food din România, la peste €10 milioane – Cronica de Business

1. Societățile de asigurare autorizate și reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiară au subscris, în primul semestru al anului în curs, prime brute în valoare de aproape 5,44 miliarde de lei, în creștere cu 7,8% față de aceeași perioadă din 2018. (Profit.ro)

2. Compania de coworking WeWork caută o evaluare de până la $30 miliarde pentru oferta publică inițială pe care urmează să o lanseze, semnificativ sub suma de $47 miliarde vehiculată la începutul anului. (Reuters)

3. Industria de street food din România a ajuns, în prezent, la o cifră de afaceri estimată la peste €10 milioane. (Startup Cafe)

4. Piaţa mondială (exceptând America de Nord) a bunurilor de folosinţă îndelungată, rămâne stabilă în 2019, la o valoare totală de €1,01 trilioane, conform unui studiu al GfK. (Bursa)

5. Până la 15% dintre partenerii Goldman Sachs ar putea părăsi firma în acest an. (MarketWatch)

Bonus:

6. Apple a vândut bonduri în valoare de $7 miliarde, aceasta fiind prima emisiune a companiei de după noiembrie 2017. (Reuters)

7. Star Storage, un furnizor de soluţii pentru protecţia şi managementul informaţiilor, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 67,5 milioane lei, în creştere cu 9% faţă de anul anterior. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Dacia a făcut cel mai mare profit din istorie, compania-mamă Renault ar putea fuziona cu Fiat Chrysler, iar Regina Maria se extinde din nou – Cronica de Business
Twitter, plus 28% în ultimul trimestru din 2020 – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău