Teraplast renunţă la disponibilizarea a 8,9% din forţa de muncă – Cronica de business

1. Western Union a făcut o ofertă de preluare a rivalului MoneyGram, care are o valoare de piață de $164 milioane conform ultimei cotații, dar și datorii de $878 milioane. (Bloomberg)

2. Directorul general al Amazon.com, Jeff Bezos, cumpără o participație la startupul britanic Beacon, expeditor digital de mărfuri. (News.ro)

3. Fondurile de investiții KKR, Cinven și Providence au făcut o ofertă în valoare de €2,96 miliarde pentru a delista operatorul spaniol de telecomunicații MasMovil. (Reuters)

4. Producătorul american de jocuri online Zynga va plăti $1,8 miliarde pentru a cumpăra firma Peak, cu sediul în Istanbul, într-o tranzacție care va reprezenta cea mai mare achiziție a unui startup din Turcia. (Profit.ro)

5. Președintele producătorului chinez de vaccinuri Shenzhen Kangtai Biological Products, a transferat acțiuni în cadrul companiei în valoare de $3,2 miliarde fostei soții care a devenit, în urma divorțului, cea mai nouă miliardară a Asiei. (Bloomberg)

Bonus:

6. Producătorul auto Nissan ar înregistra costuri de circa €1,5 milarde pentru închiderea fabricilor pe care le deține în Barcelona.  (Reuters)

7. Gigantul chinez al internetului Tencent Holdings discută o investiție de $200 milioane în Warner Music Group, înainte de oferta publică inițială a companiei de înregistrări. (Profit.ro)

8. Producătorul de materiale de construcţii Teraplast renunţă la disponibilizarea a 8,9% din forţa de muncă. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Deutsche Bank se așteaptă ca economia Germaniei să intre în recesiune severă din cauza șocului generat de criza gazelor naturale – Cronica de Business
S1 2021: Valoarea totală estimată a tranzacţiilor de tip M&A a fost de 1,8 miliarde de euro – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău