“The Rise of Skywalker” (“Star Wars: Skywalker – Ascensiunea”) poate fi urmărit de astăzi pe platforma de streaming HBO Go – Cronica de Divertisment

1. Cel mai recent film din seria “Star Wars”, și anume “The Rise of Skywalker” (“Star Wars: Skywalker – Ascensiunea”), poate fi urmărit de astăzi pe platforma de streaming HBO Go. În regia lui J.J. Abrams, cel de-al nouălea și ultimul capitol din saga lui Skywalker o înfățișează pe Rey în timpul ultimelor pregătiri pentru a deveni Jedi. Între timp, maleficul împărat Palpatine se întoarce din morți cu scopul unei victorii finale. (Trailer)

2. Astăzi are loc premiera serialului-documentar “Tiny Cratures” pe platforma de streaming Netflix. Documentarul oferă o perspectivă inedită despre viața unor animale mici care trăiesc preponderent sub pământ sau la întuneric și care se confruntă cu numeroase provocări pentru a putea supraviețui. (Trailer)

3. Drama “A Private War” despre războiul civil din Siria va avea premiera pe HBO Go sâmbătă, 8 august. Rosamund Pike interpretează rolul jurnalistei Marie Colvin care ajunge în orașul sirian Homs împreună cu fotograful Paul Conroy (interpretat de Jamie Dornan). Cei doi își fac meseria chiar în timpul asediului din perioada 2011-2014, care a distrus o mare parte din al treilea cel mai mare oraș al țării. (Trailer)

4. Duminică are loc premiera filmului de suspans “Unfriended: Dark Web” pe Netflix. Mai mulți tineri sunt atrași într-un joc online letal după ce se loghează pe un laptop furat și intră într-o aplicație de apeluri video. (Trailer)

5. Serialul-documentar “[Un]well” va putea fi urmărit pe Netflix începând de miercuri, 12 august. Pe parcursul mai multor episoade, serialul explorează lumea sălilor de fitness și încearcă să descopere dacă metodele de antrenament și produsele promovate sunt cu adevărat atât de bune precum promisiunile din reclame. (Trailer)

6. Filmul de acțiune “Skyscraper” (“Infernul din zgârie-nori”) cu Dwayne Johnson în rolul principal va fi disponibil de joi, 13 august, pe Netflix, la doi ani de la premiera în cinematografe. Johnson interpretează rolul unui fost agent FBI care se trezește implicat într-un incendiu în clădirea pe care urma să o inspecteze din punct de vedere al siguranței. În scurt timp, el realizează că incediul a fost provocat intenționat. (Trailer)

7. Mai multe filme de la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca vor fi proiectate în acest weekend și în București în cadrul evenimentului “Cinema sub clar de lună”. Proiecțiile vor avea loc pe un spațiu amenajat pe Calea Victoriei 192A, vis-a-vis de Casa Vernescu. Astăzi va rula “La Belle Époque” (“Cei mai frumoși ani”), care a fost filmul de deschidere la TIFF, în timp ce mâine va fi proiectată drama “The County” (“Ținutul”). Duminică, cinefilii vor putea urmări filmul de închidere al acestei ediții, “Effacer l’istorique” (“Delete History”), simultan cu proiecția de la Cluj-Napoca. Filmele încep la ora 21:00, iar numărul maxim de spectatori permis este de 150. Prețul unui bilet este de 20 de lei. (Evenbook)

8. Piața Libertății din Timișoara găzduiește vineri și sâmbătă proiecții de filme în aer liber. Astăzi va rula filmul “Motherless Brooklyn” (2019) cu Edward Norton, Alec Baldwin, Willem Dafoe și Bruce Willis, în timp ce sâmbătă este programată comedia “Going în Style” (2017) cu Michael Caine, Alan Arkin, Matt Dillon și Morgan Freeman. (Opinia Timisoarei)

9. Disney a decis să renunțe la lansarea în cinematografe a filmului “Mulan”, una dintre cele mai așteptate proiecții ale anului. În schimb, “Mulan” va fi disponibil pe serviciul de streaming Disney+ începând din 4 septembrie contra unei taxe de 30 de dolari, pe lângă abonamentul lunar de 7 dolari. Prin acest experiment, Disney încearcă să intuiască dacă cinefilii sunt dispuși să plătească separat pentru a vedea online filme care ar trebui să ruleze la cinema. (Profit)

10. Ediția din acest an a festivalului de film horror şi fantastic Lună Plină a fost anulată. Evenimentul era programat între 20 şi 23 august la Biertan (judeţul Sibiu), însă nu mai poate avea loc din cauza unui posibil focar de coronavirus în Biertan. Cei care au achiziţionat deja bilete vor primi banii înapoi. (News)

Ți-ar mai putea plăcea
“Avengers: Endgame” a fost filmul care a înregistrat în 2019 cele mai mari încasări la box office în România în weekendul premierei – Cronica de Divertisment
„Joker” ajunge în cinematografele din România în acest weekend – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău