Unilever și Henkel, cu ochii pe Coty – Cronica de Business

1. FAN Courier, cel mai mare jucător pe piața locală de curierat, își consolidează poziția pe segmentul transporturi integrate și logistică prin achiziția companiei SLS Cargo, fondată în 2014 de omul de afaceri Mihai Stoica. (Profit.ro)

2. Producătorii de bunuri de larg consum Unilever și Henkel, dar și fondurile Advent și Cinven, iau în considerare preluarea unora dintre brandurile din industria frumuseții din portofoliul Coty, o eventuală tranzacție fiind evaluată la circa $7 miliarde. (Reuters)

3. Dezvoltatorul de software pentru automatizare a proceselor cu ajutorul roboților Automation Anywhere a atras investiții în valoare de $290 milioane, la o evaluare de $6,8 miliarde. (Venture Beat)

4. Gigantul francez din domeniul Big Pharma Sanofi ia în considerare diverse opțiuni pentru viitorul diviziei de OTC-uri, evaluată la circa $30 miliarde. (Bloomberg)

5. Operatorul norvegian Nr1 Fitness va deschide anul viitor primul centru din România, în proiectul mixt Rotar Park Residence, din vestul Bucureștiului. Nr1 Fitness deține 32 de centre de fitness în Norvegia, două centre active de fitness în Ungaria și două în curs de deschidere. (Profit.ro)

Bonus:

6. Compania de consultanţă imobiliară Colliers International anunţat că a evaluat, în ultimii cinci ani, peste 500.000 de proprietăţi comerciale şi rezidenţiale în valoare totală de €40 miliarde. Cel mai complex proiect din portofoliu a fost evaluarea Palatului BCR, clădirea monument istoric din Piaţa Universităţii. (Bursa)

Ți-ar mai putea plăcea
PepsiCo a preluat 20% din acțiunile Carpathian Springs, producătorul Aqua Carpatica – Cronica de Business
Țările exportatoare de petrol din OPEC+, împreună cu Rusia, au decis cea mai mare reducere a producției zilnice de la începutul pandemiei – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău