Twitter a purtat discuții pentru preluarea Clubhouse – Cronica de Business

1. Companiile au început, în pandemie, să își scoată spațiile la subînchiriat, suprafața totală disponibilă la subînchiriere la acest moment fiind cea mai mare care a existat vreodată pe piața din România, de aproximativ 70.000 metri pătrați. (Profit.ro)

2. Hon Hai Precision Industry, companie taiwaneză care asamblează produse pentru Apple, a înregistrat o cifră de afaceri în avans cu 44% în primul trimestru, până la valoarea de $47 miliarde, în contextul în care pandemia a generat o creștere pentru produse electronice. (Bloomberg)

3. Numărul de tranzacţii imobiliare înregistrate în luna martie in 2021 în România a fost de 62.891, cu 30% mare faţă de aceeaşi lună a anului trecut, arată datele transmise de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI). (News.ro)

4. Startup-ul mexican de mașini rulate Kavak a atras investiții în valoare de $485 milioane, la o evaluare de $4 miliarde. Compania este activă în Mexic și Argentia și urmează să se extindă în Brazilia. (Bloomberg)

5. Profitul Samsung Electronics din primul trimestru a crescut cu 44%, ajutat de cererea în creștere pentru smartphone-uri și televizoare, până la valoarea de $8,3 miliarde. (Reuters)

6. Prosus, companie desprinsă din grupul sud-african Naspers, din care face parte și eMAG, vrea să obțină până la $14,6 miliarde din vânzarea unui pachet minoritar din acțiunile gigantul chinez de internet Tencent. (Profit.ro)

7. Twitter a purtat în ultimele luni discuții pentru preluarea aplicației de chat audio Clubhouse, la o evaluare de $4 miliarde. (Bloomberg)

8. Platforma online Patreon, prin care și artiștii, jurnaliștii și alți creatori români pot primi bani de la fani, a ajuns să valoreze $4 miliarde, în urma unei noi runde de finanțare obținute. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
Creştere economică globală de 4,4% în 2021 – Cronica de Business
Prețul de vânzare al Topshop: până la £200 milioane – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău