Twitter, plus 28% în ultimul trimestru din 2020 – Cronica de Business

1. Operatorul bursier Intercontinental Exchange intenționează să își mute piața pentru certificatele europene de emisii de gaze cu efect de seră (EUA), cu o valoare de un miliard de euro pe zi, de la Londra în Olanda, dând o lovitură încercărilor Marii Britanii de a deveni o forță în finanțarea verde după Brexit. (Profit.ro)

2. Firma de private equity Silver Lake și gigantul din industria FMCG Nestlé sunt printre principalii investitori în IVC Evidensia, cel mai mare grup veterinar din Europa. Investiția are o valoare totală de €3,5 miliarde. (Financial Times)

3. Compania de energie Kentech Corporate Holdings, cu sediul în Dubai, a ajuns la o înțelegere pentru preluarea diviziei de petrol și gaze naturale a companiei canadiene SNC-Lavalin. (Bloomberg)

4. Conglomeratul din domeniul tehnologiei Cisco Systems a înregistrat o scădere de 3% în trimestrul încheiat pe 23 ianuarie, până la valoarea de $11,96 miliarde. Acesta este al cincilea trimestru pe scădere pentru companie, care a fost afectată de pandemie. (Reuters)

5. Compania suedeză Skanska investește 45 de milioane de euro în faza a doua a proiectului de spații de birouri Equilibrium, localizat în nordul Bucureștiului – zona Barbu Văcărescu – Floreasca. (Profit.ro)

6. Twitter a înregistrat o creștere de 28% a veniturilor în al patrulea trimestru al anului trecut vs perioadă similară din 2019, până la valoarea de $1,29 miliarde. În aceeași perioadă, compania a avut un avans de 26% al numărului de utilizatori activi zilnic, până la un total de 192 milioane. (Reuters)

7. Industria hotelieră din România a înregistrat în 2020 o scădere a cifrei de afaceri de aproximativ 70% față de anul anterior. (Profit.ro)

8. Platforma online Reddit, de conținut generat de utilizatori și dezbateri, a obținut o nouă finanțare, de 250 de milioane de dolari, de la investitori actuali și noi. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
AB InBev profit în scădere din cauza coronavirusului – Cronica de Business
Twitter, cea mai mare creştere a numărului de utilizatori din istorie – Cronica de business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău