UE a exportat anul trecut 1,3 milioane de biciclete – Cronica de Business

1. Volumul investițiilor pe piața imobiliarelor din România a fost de circa €74 milioane în primul trimestru al acestui an, cu aproximativ 50% mai puțin decât în perioada similară a anului trecut, însă estimările pentru întregul an indică un volum investițional de peste €700 milioane. (Profit.ro)

2. Startup-ul Outreach, activ în sectorul vânzărilor, a atras $200 milioane de la investitori, la o evaluare de $4,2 miliarde. (Bloomberg)

3. Alten România, subsidiară a grupului de origine franceză Alten şi una dintre cele mai importante companii de consultanţă în IT şi inginerie, a realizat în 2020 afaceri de peste €26 milioane în 2020, în creştere cu 5% faţă de anul anterior, la un profit net de aproximativ €3,7 milioane. (News.ro)

4. Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut aproape 1,3 milioane de biciclete, cu o valoare de €471 milioane, spre țările din afara spațiului comunitar, în creștere cu 35% comparativ cu 2019. (Profit.ro)

5. Startup-ul de transport în comun intermediat prin aplicație FlixMobility, supranumit „Uber-ul autocarelor”, care operează și în România, a ajuns să valoreze peste $3 miliarde, în urma celei mai recente runde de finanțare obținute. (Startup Cafe)

6. Subsidiara irlandeză a gigantului Microsoft a înregistrat un profit de $315 miliarde anul trecut, însă nu a plătit niciun impozit, având rezidența fiscală în Bermuda. (The Guardian)

7. Startup-ul brazilian din domeniul comerțului electronic VTEX, evaluat la $1,7 miliarde și cu operațiuni și în România, a achiziționat compania tech de marketing Suiteshare, extinzându-și prezența pe nișa “vânzărilor sociale”, efectuate prin intermediul aplicațiilor de mesagerie. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Morgan Stanley, profit în creștere cu 51% – Cronica de Business
CEO Bank of America: „Consumatorii sunt într-o formă bună, pentru că nu sunt îndatorați excesiv” – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău