UiPath, evaluată la $35 miliarde – Cronica de Business

1. UiPath, primul unicorn înființat de antreprenori români, a primit o finanțare de $750 milioane și a ajuns la o evaluare de $35 miliarde, în contextul în care, la finele anului trecut, a început procedurile de listare. (Profit.ro)

2. Kuaishou Technology, care operează a doua cea mai mare platformă video din China, a atras $5,4 miliarde de la investitori prin intermediul unei oferte publice inițiale pe bursa de la Hong Kong. (Bloomberg)

3. Zitec, jucător pe piaţa de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, a înregistrat o cifră de afaceri de €10,5 milioane în 2020, în creştere cu 50% comparativ cu anul precedent. (News.ro)

4. Cifra de afaceri consolidată a producătorilor de lactate și brânzeturi din România a crescut cu 5% în 2019, față de 2018, la 5,4 miliarde lei, în timp ce producția de lapte de consum a crescut cu 8% în 2019 comparativ cu 2018, arată un studiu Coface. (Profit.ro)

5. Aplicația de mobil Robinhood, prin care utilizatorii fac tranzacții bursiere, a primit o investiție de $2,4 miliarde, la doar câteva zile după ce investitorii firmei au mai finanțat aplicație cu $1 miliard pentru a putea îndeplini noile cerințe de reglemtare de după scandalul Reddit. (Startup Cafe)

6. Firma de private equity Blackstone va achiziționa furnizorul de tehnologie pentru decorațiuni interioare Interior Logic. Valoarea tranzacției este de $1,6 miliarde și include datorii. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Retailerii cer închiderea mall-urilor din România – Cronica de Business
România va avea astăzi cea mai scumpă energie angro din Europa – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău