Ultimul sezon al serialului Barry, pe HBO Max de luni, 17 aprilie – Cronica de Divertisment

1. Producția franceză “Le chêne” (“Stejarul și locuitorii săi”) este singura premieră la cinema în această săptămână. Filmul este o odă adusă naturii despre un stejar de 210 ani care găzduiește veverițe, gărgărițe, gaițe, furnici sau șoareci de câmp, pe care îi hrănește și îi protejează de la rădăcini până în vârf.

2. Al patrulea și ultimul sezon al comediei negre “Barry” va avea premiera pe platforma HBO Max luni, 17 aprilie. Serialul spune povestea unui lunetist american care încearcă să lase trecutul în urmă și să devină actor.

3. Serialul documentar în patru părți “Chimp Empire” va avea premiera pe serviciul de streaming Netflix miercuri, 19 aprilie. Documentarul explorează cea mai mare societate de cimpanzei descoperită vreodată, situată în Pădurea Ngogo din Uganda. Pe parcursul filmărilor, echipa de producție a observat cum se formează alianțe, cum se câștigă încrederea, cum au grijă cimpanzeii unii de alții și cum se luptă pentru putere. Documentarul este narat de actorul Mahershala Ali.

4. Serialul documentar “How to Get Rich” va putea fi urmărit pe Netflix de miercuri, 19 aprilie. Bazată pe cartea “I Will Teach You to Be Rich” scrisă de Ramit Sethi în 2009, producția îl are în centrul atenției pe un consultant financiar care călătorește prin țară pentru a-i ajuta pe oameni să-și gestioneze banii mai bine.

5. Filmul “The Last Thing He Told Me”, cu actrița Jennifer Gartner în rolul principal, are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Gartner interpretează rolul unei femei care trebuie să construiască rapid o relație cu fiica sa vitregă pentru a-și căuta soțul care a dispărut în mod misterios.

6. Noul serial “Greek Salad” poate fi urmărit de astăzi pe platforma Amazon Prime Video. Serialul urmărește un frate și o soră care moștenesc o casă în Atena și se mută acolo pentru a o gestiona. Curând, fratele descoperă că sora lui și-a mințit în permanență părinții că este studentă Erasmus, deși în realitate este o activistă rebelă. Producția oferă o perspectivă a experiențelor și problemelor prin care trec în prezent tinerii europeni.

7. Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) au pus în vânzare biletele pentru gala de deschidere din 9 iunie, care va avea loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca. În cadrul galei va fi proiectat în prezența echipei filmul “Northern Comfort”, în care Sarah este o tânără care se înscrie la un curs pentru a se vindeca de frică de zbor. Testul final al cursului este un zbor dus-întors pe ruta Londra – Reykjavik în timpul căruia apar o serie de turbulențe ce declanșează isterie pentru participanții la curs. Prețul unui bilet este de 50 lei. (TIFF)

8. Platforma de streaming Peacock a publicat primul trailer pentru mini-seria “The Continental”, care va juca rol de prequel pentru seria de filme “John Wick”. Mini-seria va explora viața lui John Wick înainte de acțiune din primele trei filme ale seriei. Rolul principal nu va fi însă interpretat de actorul Keanu Reeves. Producția va avea premiera în luna septembrie. În mod obișnuit, producțiile Peacock sunt disponibile în România pe platforma SkyShowtime.

9. Warner Bros. Discovery a anunțat că serviciile de streaming HBO Max și Discovery Plus vor fi integrate într-o singură platformă care se va numi Max. Noua platformă va fi disponibilă în Statele Unite din 23 mai, în timp ce în România va putea fi accesată începând de anul viitor. Pentru moment nu se cunosc prețurile pentru piața din România, însă în Statele Unite acestea vor fi mai mari decât la HBO Max, iar printre opțiuni va fi și un plan cu reclame. (News.ro)

10. HBO Max a anunțat că va produce un serial bazat pe seria de cărți “Harry Potter” scrisă de J.K. Rowling. Fiecare sezon se va baza pe una dintre cărți, iar distribuția de actori va fi complet diferită de cea din cadrul filmelor. Intenția preliminară este ca serialul să fie produs timp de peste un deceniu. (Variety)

Ți-ar mai putea plăcea
“News of the World”, cu Tom Hanks în rolul principal, va avea premiera pe Netflix miercuri, 10 februarie – Cronica de Divertisment
Cronica de Divertisment – Shazam! a rămas filmul cu cele mai mari încasări la box office în România
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău