Unilever preia frufru, iar Gotham City costă £400 milioane – Cronica de Business

1. Gigantul anglo-olandez din industria bunurilor de larg consum Unilever preia pachetul majoritar de acțiuni al brandului frufru, deținut de firma Good People. (Profit.ro)

2. Dezvoltatorul imbiliar M&G Real Estate, unul dintre cei mai mari jucători de profil din lume, este în discuții pentru finanțarea unei clădiri – poreclite Gotham City – în centrul financiar al Londrei. Suma vehiculată este de circa £400 milioane, iar M&G a apărut pe scenă după ce un grup de firme din Hong Kong, care urma să asigure finanțarea proiectului, s-a retras. (Bloomberg)

3. Aproximativ 1.200 de experți de la BMW și Daimler își vor uni forțele pentru a dezvolta tehnologie pentru mașini automate. (Reuters)

4. Gigantul american din domeniul retailului Walmart estimează că va înregistra pierderi de peste $1 miliard la divizia de e-commerce în acest an. (CNBC)

5. River Development, companie deținută de omul de afaceri Ion Rădulea, va investi peste €70 milioane în dezvoltarea a două noi clădiri de birouri clasa A în Sema Parc. (Profit.ro)

Bonus:

6. Indienii de la Ola, companie de ride-sharing, au primit licența pentru a intra pe piața londoneză, intrând în competiție directă cu Uber. (Financial Times)

Ți-ar mai putea plăcea
Dacia a făcut cel mai mare profit din istorie, compania-mamă Renault ar putea fuziona cu Fiat Chrysler, iar Regina Maria se extinde din nou – Cronica de Business
Janet Yellen: Inflația va reveni la normal în a doua jumătate a anului viitor – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău