Vânzările Dacia în lume au crescut cu 10% în primul trimestru – Cronica de Business

1. Operatorul Orange România a realizat o cifră de afaceri de €264 milioane în intervalul ianuarie-martie, în creştere cu 2,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. (News.ro)

2. Startup-urile americane au atras $69 miliarde de la investitori în primul trimestru al anului, cu 48% mai mult decât în ultimul trimestru record, care a fost în 2018. (The Wall Street Journal)

3. Compania americană American Airlines a reușit să își reducă pierderile, de la $30 milioane pe zi la finalul 2020, la $27 milioane pe zi în primul trimestru din acest an. (Reuters)

4. Firma de private equity AGIC Capital ia în considerare vânzarea pachetului de control pe care îl deține în compania americană de servicii de sănătate Ritedose, care ar putea fi evaluată la cel puțin $1,5 miliarde. (Bloomberg)

Promo: Campaniile de promovare pe digital au nevoie tot mai mult de media și performance media iar conceptele par destul de abstracte? Hai tu sau echipa ta de marketing la Mavericks Digital Academy pentru a înțelege mai bine performance media în contextul global de digital marketing. Înscrie-te la curs aici.

5. Librex, unul dintre principalii jucători de pe piața locală de carte, a încheiat primul trimestru al anului în curs cu afaceri de 527.000 euro, cu 280% mai mult comparativ cu perioada similară a anului trecut. Rezultatul depășește deja jumătate din afacerile realizate în 2020, de €1 milion. (Profit.ro)

6. Vânzările Dacia în lume au crescut cu 10% în primul trimestru al anului, spre 121.000 de unități, în timp ce la nivel de grup totalul a fost de 657.000 de vehicule, cu 1% peste anul trecut. Cifra de afaceri a grupului a fost de €10 miliarde, cu 1,1% mai mică decât în Q1 2020, fiind al cincilea trimestru consecutiv în care acest indicator scade. (Hotnews.ro)

7. Proprietățile companiei austriace Immofinanz, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din România, au o valoare contabilă de 749,2 milioane euro și reprezintă 15% din portofoliul total al companiei. Veniturile totale din chirii în România au ajuns la o valoare de 50,3 milioane euro la finalul anului 2020, față de 52 milioane euro în 2019, echivalentul a 17% din veniturile totale din chirii ale grupului. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Unele companii petroliere ruse și-au mutat conturile la băncile din Rusia care nu se confruntă cu restricții – Cronica de Business
Cronica de Business: Boeing știa despre problemele la 737 Max și nu a făcut nimic
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău