Vânzările de jeansi Levi Strauss au scăzut cu 62% – Cronica de business

1. Compania Vel Pitar, unul dintre principalii producători ai industriei locale de panificație, estimează că până la finalul anului va muta fabrica și sediul administrativ din cartierul bucureștean Berceni în Chitila, unde deține fosta fabrică Spicul, în modernizarea căreia a investit €10 milioane. O mare parte din terenul din București a fost vândut către Kaufland, care pregătește deja un nou hipermarket. (Profit.ro)

2. Firma de investiții KKR, activă și în România, va achiziționa asigurătorul Global Atlantic pentru $4,4 miliarde. Global Atlantic a fist înființată de Goldman Sachs în 2004. (Financial Times)

3. Ant Group, divizia de fintech a gigantului din domeniul e-commerce Alibaba, vizează o listare pe bursa din Hong Kong, la o evaluare de peste $200 miliarde. (Reuters)

4. Vânzările producătorului american de blugi Levi Strauss au scăzut cu 62% în trimestrul al doilea fiscal, în condițiile în care vânzările online nu au reușit să compenseze impactul magazinelor închise timp de circa 10 săptămâni. (Profit.ro)

5. eMAG, liderul pieţei de retail online, a revenit pe profit net după şase ani. Compania deţinută de grupul Naspers şi antreprenorul Iulian Stanciu a avut un câştig net de aproape 50 milioane lei la afaceri de 4,6 miliarde lei. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Sony plătește $3,6 miliarde pentru dezvoltatorul de jocuri Bungie – Cronică de Business
Unicredit taie 8.000 de posturi – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău