Veniturile Starbucks au scăzut cu 5% – Cronica de Business

1. Omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de clădiri de birouri, a achiziționat terenul fostei fabrici de saltele Victoria din cartierul Militari de la Dragoș Bîlteanu, fost președinte al SIF Banat – Crișana. Fostul proprietar voia să construiască aici un cartier rezidențial, iar Liviu Tudor o va folosi pentru extinderea parcului său de afaceri West Gate. (Profit.ro)

2. Veniturile Starbucks au scăzut cu 5% în primul trimestru fiscal, pe fondul pandemiei, până la valoarea de $6,7 miliarde. (Reuters)

3. Importatorul şi distribuitorul de produse şi accesorii electronice Vitacom Electronics estimează o cifră de afaceri în creştere cu 10% în acest an, de la 60 de milioane de lei în 2020. (News.ro)

4. Banca elvețiană UBS vizează răscumpărarea de acțiuni în valoare $4,5 miliarde, în contextul în care profitul instituției a crescut anul trecut cu 54% vs 2019, până la valoarea de $6,6 miliarde. (Financial Times)

5. Platforma video Vimeo a atras fonduri în valoare de $300 milioane, la o evaluare de peste $5 miliarde. (Variety)

6. În ciuda a două luni de blocaj anul trecut, dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate a tranzacţionat 478 de unităţi rezidenţiale, cu o valoare totală de €44,2 milioane, în proiectele Timişoara 58 (faza IV şi ultima de dezvoltare), Aviaţiei Apartments (faza I), Gran Via Park (faza IV şi ultima de dezvoltare) şi Gran Via Marina la Constanţa (faza I). (Bursa)

Ți-ar mai putea plăcea
Bezos a vândut acțiuni Amazon de peste $3 miliarde săptămâna aceasta – Cronica de Business
Alphabet/Google a raportat venituri în creștere cu 41% pe trimestrul 3 – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău