Virgin Atlantic a renunțat la jumătate din forța de muncă – Cronica de Business

1. Magazinul de optincă Lensa a deschis cel mai mare magazin de optică din provincie, la Craiova, şi se aşteaptă anul acesta la o cifră de afaceri de peste €8 milioane din comerţul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate şi lentile de vedere, de la €6 milioane anul trecut. (News.ro)

2. Producătorul de medicamente american AbbVie va colabora cu compania chineză de același profil I-Mab pentru a produce un medicament anti-cancer, într-o înțelegere care ar putea valora circa $3 miliarde. (Bloomberg)

3. iHunt Technology Import Export Ploiești, producător sub brand propriu de telefoane mobile, vrea să emită obligațiuni de 7 milioane de lei pentru creșterea producției și majorarea stocurilor produselor actuale și gamei noi de produse aferente anului 2021. (Profit.ro)

4. Compania aeriană Virgin Atlantic, compania fondată de omul de afaceri Richard Branson, va renunța la încă 1.150 de joburi, pe lângă cele 3.400 deja eliminate, pe fondul pandemiei. Cu această decizie, compania ve fi renunțat la circa jumătate din totalul forței de muncă la nivel global. (Reuters)

5. Băncile spaniole CaixaBank și Bankia sunt în discuții pentru a fuziona, mișcare care ar da naștere celei mai mari instituții financiare din Spania, cu active totale de peste €650 miliarde. (Financial Times)

Ți-ar mai putea plăcea
Petrolul ar putea închide luna cu prima scădere de preț din noiembrie anul trecut – Cronica de Business
Compania Publică de Electricitate a Greciei vrea să achiziționeze 70% din filiala grupului italian Enel în România – Cronica de Business
3 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău