Vision Fund, cea mai bună performanță de după 2017 – Cronica de Business

1. Tencent Music, parte a gigantului chinez Tencent, a ales băncile care îi vor aranja listarea pe bursa din Hong Kong, prin intermediul căreia ar putea atrage până la $5 miliarde. (Bloomberg)

2. Fondul Vision al celor de la SoftBank a înregistrat cea mai bună performanță de după 2017 în ultimele trei luni ale anului trecut – un avans de $13 miliarde în valoarea investițiilor. (Financial Times)

3. Piața de chatboți – sistem de inteligență artificială care interacționează activ cu utilizatorii prin vorbire, text sau mesaj – este preconizată să crească cu 29,7% între 2019 și 2024 la nivel internațional, până la valoarea de circa €9,4 miliarde în 2024.  (Profit.ro)

4. Gigantul din piața de private equity Blackstone Group va plasa $150 milioane într-un nou hedge fund – ApaH Capital Management – condus de un fost executiv al Lone Star Funds. Noul fond va porni cu active în valoare de $150 milioane. (Reuters

5. Dezvoltatorul de jocuri mobile de tip cazinou Huuuge a atras aproximativ $445 milioane prin intermediul unei oferte publice inițiale derulate pe bursa de la Varșovia, astfel devenind cea mai mare listare din industria de gaming din Polonia. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Goldman Sachs cumpără hoteluri, UNIQA e în creștere, dar Ryanair scade – Cronica de Business
Ryanair renunță la 15% dintre angajați – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău