Vodafone, Orange, Thales, Genpact și NNDKP își subînchiriază sediile – Cronica de Business

1. Companiile Vodafone, Orange, Thales, Genpact și NNDKP au scos la subînchiriat suprafețe semnificative din sediile pe care le ocupă cu chirie în cartierul corporatiștilor din Pipera și în vestul Bucureștiului, pentru a recupera din banii plătiți pe spațiile rămase aproape goale, ca urmare a muncii de acasă. Vodafone, Orange și Thales se pregătesc să și renunțe la o parte din spații, după expirarea contractelor. (Profit.ro)

2. Apollo Global Management își va schimba șeful după ce o anchetă a scos la iveală faptul că CEO-ul firmei de private equity avut legături strânse cu controversatul om de afaceri Jeffrey Epstein. (New York Times)

3. Mastercard va crește de cinci ori tarifele la tranzacții realizate în Uniunea Europeană de către utilizatorii din Marea Britanie, de la 0,3% la 1,5%. (BBC)

4. Compania de software Qualtrics International, care a făcut parte din gigantul SAP, urmărește să atragă până la $1,46 miliarde prin intermediul unei oferte publice inițiale. (Bloomberg)

5. Grupul Agricover Holding, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, și având în acționariat Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), a semnat actele pentru a veni pe bursă cu obligațiuni în sumă consistentă, de până la €40 milioane. (Profit.ro)

6. Sectorul de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate a înregistrat o evoluţie pozitivă a veniturilor în 2019, o creştere cu 10% faţă de anul precedent, până la 79,4 miliarde lei, arată un studiu realizat de Coface România, potrivit căruia una din vulnerabilităţile sectorului este că aproximativ 49% dintre companii sunt expuse unui risc ridicat de insolvenţă. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Uber s-ar putea retrage din California – Cronica de Business
Tesla a atins pentru prima oară capitalizarea de $1000 miliarde – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău