World Class, afaceri de €38 milioane anul acesta – Cronica de Business

1. Rețeaua de health&fitness World Class estimează afaceri de €38 milioane până la sfârșitul anului, în creștere cu peste 33% față de anul trecut, în timp ce piața europeană de health & fitness continuă să crească într-un ritm constant de aproximativ 4%, cu venituri de peste €27 miliarde. (News.ro)

2. Fondul de investiții KKR a achiziționat pachetul majoritar în furnizorul de broadband britanic Hyperoptic, într-o tranzacție în valoare de £500 milioane. (City AM)

3. Gigantul indian Tech Mahindra, un furnizor de soluții telecom, outsourching și servicii de tehnologie informațională, a deschis în Timișoara primul său centru de dezvoltare din România, care, în viitor, va fi transformat într-un hub pentru operațiunile companiei din Europa. (Profit.ro)

4. Una din trei companii auto din Marea Britanie a renunțat la angajați în contextul nesiguranței legate de Brexit. (The Guardian)

5. Cifra de afaceri a Johnson & Johnson a fost peste așteptările analiștilor în al treilea trimestru, în ciuda problemelor legale cu care s-a confruntat gigantul american: $20,73 miliarde. (CNBC)

Bonus:

6. Goldman Sachs a înregistrat o scădere de 18% a profitului net în al treilea trimestru, până la valoarea de $1,8 miliarde. Scăderea a fost mai mare decât așteptările analiștilor. (Financial Times)

7. Producătorul vietnamez de băuturi Tan Hiep Phat Beverage Group caută investiții de $3 miliarde pentru a concura pe piața băuturilor energizante, în prezent dominată de Red Bull. (Bloomberg)

8. Colosul BlackRock, cea mai mare companie de investiții din lume, a atras fonduri noi în valoare de $84,25 miliarde în al treilea trimestru, astfel ajungând la un total de $6,96 trilioane sub management. (Reuters)

9. Rețeaua cehă de magazine Super Zoo, cel mai mare retailer de produse pentru animale de companie din Cehia și printre cei mai mari jucători din regiune, se pregătește să intre în România pentru a concura Animax, cea mai mare rețea de petshopuri de pe piața locală. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
SpaceX a atras investiții de $567 milioane – Cronica de business
Leul a fost singura monedă din regiune care a rămas stabilă de la începutul războiului în Ucraina – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău