Anul 2019, cel mai prolific din toate timpurile pe piața auto – Cronica de Business

1. Producția de mașini din Marea Britanie este la cel mai jos nivel din ultimii zece ani, fiind afectată de temeri cu privire la părăsirea Uniunii Europene. (Financial Times)

2. Compania austriacă Immofinanz, unul dintre cei mai vechi investitori imobiliari din România, pregătește actele necesare construirii unui hotel în cadrul complexului de birouri Iride de peste drum de stația de metrou Pipera, pe aceeași stradă cu recent inauguratul Courtyard by Marriott. (Profit.ro)

3. Miliardarul Leslie Wexner, fondatorul și CEO-ul companiei L Brands, care deține Victoria’s Secret, este pe cale să părăsească postul și caută  „alternative strategice” pentru brandul de lenjerie. (The Wall Street Journal)

4. Producătorul de țigarete Altria va înregistra o pierdere de $4,1 miliarde, că urmare a investiției în compania de țigări electronice Juul. Piața de țigarete electronice a fost puternic zguduită de un val de îmbolnăviri în rândul consumatorilor din Statele Unite. (CNBC)

5. Compania de plăți online Paypal a raportat un profit net de $507 milioane în al patrulea trimestru din anul trecut, la o cifră de afaceri de de $4,96 miliarde. Pentru întregul an, cifra de afaceri a fost de $17,77 miliarde. (ZDNet)

Bonus:

6. Anul 2019 a fost cel mai prolific din toate timpurile pe piața auto din România din punct de vedere al achizițiilor de mașini second-hand deja înmatriculate. Piața de autoturisme rulate interne a fost cvasi blocată în perioada în care a fost introdusă o taxă de înmatriculare ce trebuia plătită și de aceste vehicule. (Profit.ro)

7. Coca-Cola a înregistrat venituri în valoare de $9,07 miliarde în al patrulea trimestru, peste așteptările analiștilor. Compania a avut success cu Cola Zero Sugar și cu băuturile în recipiente mai mici în perioada vizată. (CNBC)

Ți-ar mai putea plăcea
TikTok, profit net de peste $3 miliarde anul trecut – Cronica de business
Bursa de Valori București (BVB) a lansat noul terminal de date Exchange Live 2.0 – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău