Agricultural Bank of China s-a înregistrat fiscal în România – Cronica de Business

1. Agricultural Bank of China, una dintre cele mai mari bănci din China, cu active de peste $3.000 miliarde (locul 3 în lume), s-a înregistrat fiscal în România. (Profit.ro)

Două cu Uber: 2. Uber vizează extinderea diviziei logistice cu o investiție de peste $2 miliarde. (Financial Times) 3. Uber Eats a ieşit din Coreea de Sud, pe fondul competiției dure. (Reuters)

4. Retailerii britanici au înregistrat o creștere de 23% a shoppingului online nocturn în 2018 vs 2017. (BBC)

5. Guvernul britanic vizează investiții de £500 milioane în tehnologii verzi. (Reuters)

Bonus:

6. Compania de e-commerce Shopify va achiziționa 6 River Systems, o firmă care utilizează roboți pentru operarea comenzilor clienților din retail. Valoarea tranzacției este de circa $450 milioane. (Bloomberg)

7.  Miliardarul american Mark Cuban a vândut pachetul majoritar în compania de media HDNet. (Variety)

8.  SoftBank, cel mai mare investitor al WeWork, a cerut companiei de co-working să își amâne planurile cu privire la derularea unei oferte publice inițiale.  (CNBC)

9. Compania locală Romanian Software, specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii pentru domeniul resurselor umane, a înregistrat anul trecut afaceri de 27,7 milioane lei. (ZF)

10. Gigantul Air France a făcut o ofertă de achiziție a companiei aeriene Aigle Azur, a doua cea mai mare din Franța, aflată în prezent în faliment. (France 24)

Ți-ar mai putea plăcea
„Războiul din Ucraina alungă investitorii internaționali, România și Moldova fiind considerate de către aceștia zone cu potențial de risc” – Cronica de Business
Împrumuturile Guvernului au ajuns la 70 de miliarde de lei în prima jumătate a anului – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău