Lady Gaga în parteneriat cu Amazon, iar războiul comercial al lui Trump se dovedește foarte costisitor – Cronica de Business

1. Grupul Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, a preluat un distribuitor cipriot de băuturi alcoolice și non-alcoolice, Cavaway, ținta fiind de a deveni unul dintre cei mai importanți jucători pe piața băuturilor din Cipru. (Profit.ro)

2. Lady Gaga va lansa un brand de cosmetice – Haus Laboratories – care se va vinde exclusiv prin intermediul Amazon. (Reuters)

3. Anularea proiectului pentru o a treia pistă la aeroportul Heathrow ar putea costa economia Marii Britanii 300.000 de joburi. (Bloomberg)

4. Războiul comercial dintre Donald Trump și China a adus pierderi de $2 trilioane pentru bogații lumii. (Independent)

5. James Dyson, fondatorul companiei omonime, a achiziționat cel mai mare penthouse din Singapore, după ce a mutat sediul firmei din Marea Britanie în centrul financiar asiatic. Apartamentul de lux a costat £43 milioane. (BBC)

Bonus:

6. Retailerul Lidl va instala 4.364 de panouri solare la un centru de distribuție pe care l-a construit în Irlanda. Investiția în panouri se ridică la €1 milion. (CNBC)

7. Subsidiara sud-africană a ArcelorMittal ar putea renunța la 2.000 de angajați, dintr-un total de 8.850 raportați la finele lui 2018, mișcarea fiind menită să reducă din costuri. (Reuters)

8. PepsiCo a înregistrat venituri de $16,4 miliarde în al doilea trimestru al anului, peste așteptările analiștilor, rezultatul fiind influențat pozitiv de vânzările de snack-uri sănătoase și de cele de apă minerală. (CNBC)

9. Cifra de afaceri a companiei ruse de stat Alrosa, cel mai mare producător de diamante din lume, a scăzut cu 27% de la an la an, ca urmare a războiului comercial sino-american. (Financial Times)

Ți-ar mai putea plăcea
Britanicii pun Huawei la colț – Cronica de business
Bittnet a atras 9 milioane de lei de la investitori pe BVB – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău