George Soros se extinde, Huawei caută $1 miliard, iar Boeing 737 Max costă mult la parcare – Cronica de Business

1. Costul „parcării” fiecărui avion Boeing 737 Max scos din funcțiune este de $2.000 pe lună. (Bloomberg)

2. George Soros a preluat o participație în managerul de active elvețian GAM. Vestea a făcut ca prețul acțiunilor entității să înregistreze un plus de 10% (Financial Times)

3. Huawei, gigantul chinez recent intrat pe „lista neagră” a lui Donald Trump, caută să strângă un miliard de dolari de la un mic grup de investitori. Compania are în vedere emiterea de obligațiuni cu maturitate de 5 sau 7 ani.  (Bloomberg)

4. Retailerii de produse de lux au început să caute noi metode de luptă împotriva fraudei derulate la returnarea produselor. Aceasta se întâmplă atunci când unii indivizi achiziționează un obiect – de exemplu, o poșetă scumpă – și returnează un fake. Pentru a încerca să evite astfel de probleme, magazine precum Selfridges din Londra au început să fotografieze detalii foarte mici ale produselor, pe care le verifică atunci când acestea sunt returnate. (Business of Fashion)

5. Dezvoltatorul imobiliar Alinso Group, deținut de unul dintre cei mai bogați belgieni, a decis să intre pe sectorul de birouri din București, prin achiziția unor clădiri deja existente sau dezvoltarea unora noi. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
BCR, profit de 845,8 milioane de lei la nouă luni – Cronica de Business
Bursa de Valori București (BVB) a lansat noul terminal de date Exchange Live 2.0 – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău