City Grill, afaceri de 148 milioane de lei la 9 luni – Cronica de Business

1. Grupul de restaurante City Grill, controlat de Dragoș Petrescu, a înregistrat o creștere de 13% a cifrei de afaceri în primele 9 luni față de perioada similară din 2018. Astfel, cifra de afaceri înregistrată a fost de 148 milioane de lei. (Profit.ro)

2. Autoritățile germane au amendat cu €100 milioane producătorii auto BMW, Volkswagen și Daimler pentru formarea unui cartel în vederea achiziției de oțel. (Reuters)

3. Gigantul din domeniul modei LVMH și-a mărit oferta pentru preluarea Tiffany la $15,8 miliarde, iar producătorul de bijuterii a fost de acord să intre în discuții pe această temă. (Financial Times)

4. Cifra de afaceri a lanțului de magazine american Macy’s a fost sub așteptările analiștilor în al treilea trimestru fiscal – $5,17 miliarde, versus $5,32 miliarde așteptate. (CNBC)

5. Compania de investiții Charles Schwab va prelua platforma de trading electronic Ameritrade pentru $26 miliarde. (Fox Business)

Bonus:

6. Cifra de afaceri însumată a companiilor nefinanciare din România a crescut cu peste 71% în perioada 2009-2018, ajungând la 1.452 miliarde de lei anul trecut. Pentru anul în curs este estimat că aceasta va fi de aproximativ 1.528 miliarde de lei, ceea ce înseamnă o creștere de 5% de la an la an. (Profit.ro)

7. Sanjeev Gupta, miliardarul indian, noul proprietar de la Sidex Galaţi, vrea să cumpere personal BRCI, banca lui Dorin Umbrărescu. Miliardarul mai deţine o bancă în Marea Britanie. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Bogații lumii au cheltuit peste $1 miliard pe acțiuni ieftine – Cronica de Business
Dacia, vânzări record în primul semestru – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău