EON vinde divizia de retail din Cehia – Cronica de Business

1. Cifra de afaceri a gigantului din domeniul transportului de bunuri FedEx a fost de $17,05 miliarde în cele trei luni încheiate la finele lui august, ușor sub așteptările analiștilor. (CNBC)

2. Virgin Atlantic plănuiește să adauge până la 80 de noi rute odată cu deschiderea noii piste de la aeroportul londonez Heathrow, mișcarea fiind menită să atace dominația British Airways. (Reuters)

3. EON a angajat banca BNP Paribas drept consultant în vederea vânzării diviziei de retail din Cehia, în valoare de $1,1 miliarde. (Bloomberg)

4. Travel Leaders, cea mai mare rețea de agenții de turism din SUA, unde are vânzări de $20 miliarde, a intrat pe piața românească printr-un parteneriat cu Aerotravel. (Profit.ro)

5. România ocupă locul trei în TOP 500 pe Europa Centrală și de Est, realizat de Coface, cu 61 de companii, cu cinci mai multe decât anul trecut. (Hotnews)

Bonus:

6. Nissan Motor vizează vânzarea subsidiarei de distribuție de componente auto și materiale, într-o tranzacție de circa $1 miliard. (Bloomberg)

7. Microîntreprinderile din România au realizat, anul trecut, o cifră de afaceri totală în valoare de 129 miliarde lei şi un profit de 27,5 miliarde lei. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Chinezii de la Fosun negociază o achiziție în București – Cronica de Business
Amazon a pierdut aproape 100.000 de angajati in trimestrul doi, comparativ cu primul trimestru – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău