iHunt se listează, iar celor de la Boeing și Airbus le-a mers bine la Paris Airshow – Cronica de Business

1. iHunt Technology Import Export Ploiești, producător sub brand propriu de telefoane mobile, se va lista la cota Aero a Bursei de Valori București până la finele acestei luni. (Profit.ro)

2. Airbus și Boeing au bătut palma pentru comenzi de aeronave în valoare totală de $17 miliarde la Paris Airshow. (Reuters)

3. O platformă online românească de anunțuri pentru închirierea locuințelor, deschisă anul trecut de o româncă și un norvegian, introduce un sistem de potrivire a chiriașilor cu proprietarii, pe baza unor criterii amănunțite, pentru ca ambele părți să facă alegeri mai bune. (Hotnews.ro)

4. Omul de afaceri James Dyson, creatorul faimoaselor aspiratoare care îi poartă numele, a donat peste £18 milioane fostei sale școli. Banii vor fi utilizați pentru un centru de educație în domeniul științelor, tehnologiei, ingineriei, artelor și matematicii. (BBC)

5. Companiile din domeniul modei folosesc acum modele care nu există în viața reală, ci au fost generate de un computer. (New York Times)

Ți-ar mai putea plăcea
BMW a vândut 2,52 milioane BMW, Mini și Rolls-Royce – Cronica de Business
Vânzările de jeansi Levi Strauss au scăzut cu 62% – Cronica de business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău