Madame Tussauds, la vânzare – Cronica de Business

1. Firma de private equity Blackstone și familia care deține faimsul Lego au făcut o ofertă în valoare de £5,9 miliarde pentru preluarea Merlin Entertainments, proprietarul muzeului Madame Tussauds. (BBC)

2. Mai puțin de jumătate dintre candidații care se prezintă la un interviu negociază salariul, deși suma oferită de companie poate fi mărită de regulă cu până la 25%, afirmă peste șase din zece angajatori chestionați. (Profit.ro)

3. Fondul de private equity Warburg Pincus a anunțat că dedică $4,25 miliarde investițiilor în China și Asia de Sud-Est. (TechCrunch)

4. Belle International, cel mai mare retailer de pantofi de damă din China, vizează listarea diviziei de articole sportive pe bursa de la Hong Kong, într-o mișcare ce ar putea atrage până la $1 miliard. (Bloomberg)

5. Vânzările H&M au crescut cu 11% în primele șase luni ale anului, până la $11,7 miliarde. Profitul gigantului suedez din domeniul modei a scăzut, însă, pe fondul investițiilor masive. (Financial Times)

Bonus:

6. Între 73% și 99% dintre cei care lucrează într-o companie de tip MLM fie nu câștigă, fie chiar pierd bani. (Huffington Post)

Ți-ar mai putea plăcea
CEO Chevron: Guvernele occidentale au agravat criza globală a petrolului și gazelor prin „dublarea” politicilor climatice – Cronica de Business
Cronica de Business – Biserica Mormonă cumpără o clădire de £100 milioane în Londra

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău