Papalekas iese din afacerea Globalworth – Cronica de Business

1. Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas (43 de ani) a decis să iasă din afacerea Globalworth, pe care a fondat-o în 2013, prin vânzarea acțiunilor pe care le mai deținea în companie miliardarului ceh Radovan Vitek, într-o tranzacție ce depășește €230 milioane. (Profit.ro)

2. WeWork, operatorul american de office sharing, l-a numit la cârmă, în poziția de CEO, pe Sandeep Mathrani, cu experiență la nivel de top în compania de real estate Brookfield Properties. (The New York Times)

3. Europenii au cheltuit 11,2 miliarde de dolari în App Store şi Google Play anul trecut, în creştere cu 18,9%. (News.ro)

4. Compania de biotehnologie InnoCare Pharma, care produce medicamente împotriva cancerului și a bolilor autoimune, și-a amânat IPO-ul plănuit în Hong Kong, din cauza problemelor cauzate de coronavirus în China. (Bloomberg)

5. Operatorul low-cost Ryanair a raportat un profit după taxe în valoare de $97,63 milioane în ultimul trimestru al anului trecut, după ce avusese o pierdere de $66 milioane în perioada similară din 2018. (Reuters)

Bonus:

6. Cramele Recaș, companie înființată în 1991, a atins anul trecut o cifră de afaceri de peste €49 milioane, cu €4 milioane în plus față de 2018. (Profit.ro)

7. Operatorul de plăți Giant Worldline va prelua funizorul de soluții pentru plăți electronice Ingenico, într-o tranzacție în valoare de $8,6 miliarde. (Bloomberg)

8. Preţurile cerute pentru locuinţele din România s-au majorat cu 2,9% în ultimul trimestru din 2019 – avans de 2% la apartamente în majoritatea marilor oraşe. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Toyota vrea un „oraș al viitorului” în Japonia – Cronica de Business
SoftBank Group își va răscumpăra 7% din acțiuni – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău